Junior content manager till skandia

Om jobbet

Har du erfarenhet av arbete i EPI-server eller liknande verktyg? Vill du jobba med spännande digitalt innehåll på en av nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Har du i tillägg ett stort intresse för digital marknadsföring? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Skandia är i dagsläget en av Nordens största oberoende, kundägda bank- och försäkringskoncerner och erbjuder ekonomisk trygghet i form av försäkringslösningar och långsiktigt sparande för både privatpersoner och företag. Academic Work söker för Skandias räkning en Content Manager. Tjänsten kommer att tillhöra avdelningen Digital produktion inom Taktisk CRM, där det i dagsläget arbetar fyra Content Managers, två konsulter och tre dialogspecialister. Tjänsterna är uppdelade på tre agila team, som jobbar med sparande, lån och service. Den här tjänsten kommer ha fokus på servicedelen vilket innefattar bland annat startsidan, kundservice, CRM-aktiviteter och eventinbjudningar.

Vi söker en person som är ny inom rollen som Content Manager och såväl arbetsuppgifterna som löneläget utgår ifrån detta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandia.

Arbetsuppgifter

Som Content Manager kommer du att arbeta med produktionen av Skandias digitala innehåll och få vara med och säkerställa att företagets digitala närvaro levererar enligt uppsatta och aktuella affärsmål. Genom löpande optimering av användarupplevelsen kommer du få möjlighet att arbeta med genomförandet av ändringar i de olika digitala kanalerna. Rollen kommer även att ha ett starkt fokus på service gentemot den interna organisationen men allt syftar till att erbjuda Skandias besökare och kunder bästa möjliga digitala kundupplevelse. Du kommer vara en viktig del av att få det dagliga arbetet att fortlöpa på bästa möjliga sätt.

Vidare kommer du till exempel att:
  • Arbeta med det digitala innehållet för hela Skandias digitala närvaro.
  • Göra ändringar i texter, bilder och banners
  • Arbeta i Skandias olika Content management- och kampanjhanteringssystem
Tjänsten passar dig som vill få in en fot i ett spännande bolag som Skandia och samtidigt få möjligheten att skaffa dig en god insikt i hur en stor organisation arbetar och är strukturerad. Det finns goda chanser för rätt person att på sikt bli anställd direkt av Skandia.

Vi söker dig som
  • Tidigare har arbetat med EPI-server eller liknande verktyg
  • Har mycket god förståelse för digital marknadsföring och lätt för att formulera text till för digitala kanaler
  • Har universitets/högskoleexamen inom marknadsföring eller annat relevant ämne
  • Har väl utvecklad analytisk förmåga
Har du tidigare arbetat specifikt med EPI-server är detta mycket meriterande.

Vi vill att du som söker är en person som gillar när det händer saker och därför gärna både tar initiativ och lägger mycket energi i allt du ta för dig. Du är resultatorienterad och ihärdig men har samtidigt alltid en prestigelös inställning. Du är en lagspelare som tycker det är kul att arbeta ihop med andra men tvivlar samtidigt inte på att visa flexibilitet och att alltid ställa upp där behoven finns. Att bidra med hög service gentemot dina professionella relationer både internt och externt ser du som en självklarhet och du lägger ett högt värde i dina relationer med kollegor.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

  • Start: 2 januari eller enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm, Kungsholmen
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.