Junior Business Developer till expansivt bolag!

Om jobbet

Har du nyligen tagit examen och vill kick-starta karriären i en roll med stort eget ansvar samt stora möjligheter att påverka arbetssätt och upplägg? Har du ett stort inre driv, en entreprenörsanda samt god kommunikativ förmåga? Vill du vara en del i vår fortsatta utveckling på den nordiska marknaden, i ett företag med en otroligt spännande affärsmodell? Då kan rollen som Junior Business Developer hos oss vara något för dig!

Varför Auto1.com?
Auto1 är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa med närvaro på 21 marknader och med fler än 2 000 medarbetare globalt. På vår onlinemarknadsplats, Auto1.com, marknadsför och säljer vi tusentals bilar dagligen. Genom vår smarta och innovativa tjänst erbjuder vi B2B-partners marknadens mest effektiva och säkra alternativ för bilköp. Vi fortsätter nu vår kraftiga expansion och söker därför fler drivna och professionella kollegor som vill vara en del av det passionerade team som revolutionerar bilbranschen i norden!

Din roll
Som Junior Business Developer hos oss arbetar du i nära samarbete med vår skandinaviska ledningsgrupp och är ett bollplank och operativt drivande gällande affärsutveckling. Frågor som berörs är bland annat utveckling av nya och befintliga verksamhetsområden, partnersamarbeten och implementering av dessa. Den här rollen är unik inom organisationen och det finns stora möjligheter att påverka arbetssätt och upplägg.

Din kompetens
För att passa i den här rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi- och/eller ingenjörsinriktning. Du är i början av din karriär och har troligtvis arbetat något år med att driva projekt, alternativt är en mycket ambitiös nyutexaminerad student med arbetslivserfarenhet parallellt med studierna. Förutom utmärkta kunskaper i Svenska är du också bekväm med Engelska i tal och skrift. Andra nordiska språk är ett stort plus.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är van att arbeta med varierande uppgifter där du alltid agerar med stark drivkraft och prestigelöshet. Du har en förmåga att växla mellan högt och lågt och har ett affärsdrivet fokus där du lätt kan sätta dig in i vår affärsmodell och potentiella utvecklingsmöjligheter. Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i högt tempo där du alltid har en proaktiv inställning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med en platt organisation, korta beslutsvägar och stora möjligheter att växa tillsammans med oss.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 0708-604691 alternativt rekrytering@vkdb.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 21 marknader med fler än 300 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den nordiska marknaden, och av den anledningen söker vi nya medarbetare.

Om företaget

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 21 marknader med fler än 300 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den nordiska marknaden, och av den anledningen söker vi nya medarbetare.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var