Junior Bid Manager till Sveriges nästa största bolag inom skadedjurskontroll & matsäkerhet

Academic Work · Juridik · 26 dec

Om jobbet

Är juridik din passion? Drivs och inspireras du av att göra riktigt bra affärer? Är ansvar, roliga och utmanade arbetsuppgifter samt en härlig företagskultur viktigt för dig när du väljer arbetsgivare? Känner du igen dig så tveka inte en sekund till utan ta chansen att bli Bid Manager och en del av framgångssagan som stavas Nomor!

Information om uppdraget

Med representationskontor i sju olika regioner och med tjugofyra lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder så kan Nomor klassificera sig som Sveriges nästa största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Med över 200 anställda är Nomor inne på en spännande expansionsresa och i och med detta så söker Academic Work för Nomors räkning en Bid Manager till deras huvudkontor i Sollentuna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Nomors intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Bid Manager kommer du arbeta med att projektleda, koordinera, förhandla samt svara på publicerade upphandlingar. I tillägg till detta kommer du även att koordinera, kvalitetssäkra och implementera nya kunder. Du förväntas även att bevaka och kartlägga samt identifiera kommande upphandlingar.

Du kommer ingå i försäljningsavdelningen och rapporterar direkt till ansvarig försäljningschef samt arbetar nära företagsledningen. Tjänsten kommer generera till att du får en god insyn i företagets operativa och strategiska arbete där dina förslag och idéer kommer att värdesättas av ledningsgruppen.

Du kommer bland annat att:
 • Ha löpande kontakt med upphandlande kund under upphandlingsprocessen
 • Hantera dokumentation som ska sparas och föras vidare till mottagande region
 • Hjälpa och stötta regionchef och säljare med statistik vid behov
 • Underhålla och upprätthålla avtal- och bilagsmallar
 • Bistå i andra eventuella juridiska ärenden
Tjänsten passar dig som vill arbeta med upphandlingar och drivs av att göra goda affärer samt är en duktig och noggrann förhandlare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en akademisk examen inom juridik eller annat relevant område som kan bedömas som likvärdigt.
 • Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med Lagen om offentligt upphandling (LOU), exempelvis genom arbete med anbud och offerter
 • Du har goda kunskaper i Office-paketet samt av arbete i affärssystem (meriterande om det är pyramid)
 • Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska eftersom du kommer ha kontaktytor som kräver båda språken inom hela företaget
Det är meriterande om du....
 • Har kunskaper inom avtals- och bolagsrätt
 • Har erfarenhet från tjänste- eller servicesektorn
Som person förstår du vikten av att ha god ordning och struktur. Du har ett kvalitetstänk som genomsyrar allt ditt arbete. Du är vidare en flexibel och stresstålig person som är van att arbeta mot korta deadlines och i föränderliga miljöer. Du är en doer som tar tag i arbetsuppgifter och som arbetar lika mycket för din arbetsgivare som för din egen utveckling. Vidare är du en kommunikativt, trevlig och positiv person som trivs att arbeta nära människor och som uppskattar en god arbetskultur. Du har också uppnått en personlig mognad med tillhörande skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sollentuna (Stinsen Köpcentrum)
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Juridik
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet med visionen att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag.
Nomor finns representerade med sju regionkontor och tjugofyra lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder och erbjuder miljövänliga tjänster inom våra affärsområden Skadedjursbekämpning, Matsäkerhet och Hus & Hem. Till deras huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.