Junior arkivarie till kommun i Stockholm

Om jobbet

Letar du efter en möjlighet att starta din karriär som arkivarie? Då har du chansen här! I den här rollen kommer du att få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter och skaffa värdefull erfarenhet för framtida karriär! Tjänsten är med start omgående så inkom med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en arkivarie. Vår kund är en kommun i Stockholms län som på grund av vakanser har de nu behov av en arkivarie som kan stötta upp avdelningen. På avdelningen jobbar i dagsläget 3 personer inklusive arkivchefen. Tjänsten är med start omgående och beräknas preliminärt pågå mellan 3-6 månader innan ordinarie personal är tillbaka.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som arkivarie kommer du främst att arbeta med rådgivning mot förvaltningen och svara på arkivfrågor. Du kommer vidare även att:
  • Jobba med dokumenthanteringsplan
  • Bistå i att kartlägga verksamheternas process och bistå vid workshops kring detta
  • Bistå vid arkivredovisning
Det här är den perfekta möjligheten för dig som vill starta din karriär som arkivarie. Du kommer att få jobba i en kommun där det händer mycket och arbeta nära en erfaren arkivchef som du kommer att kunna lära dig mycket av. När uppdraget är slut kommer du att ha samlat på dig värdefull erfarenhet som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi söker dig som
  • Har en avklarad utbildning som arkivarie
  • Har god datavana
  • Har goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som arkivarie, men inget krav. Vi kommer istället att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du nyfiken och ambitiös på så sätt att du vill utvecklas och lära dig mer. Du är vidare självgående och strukturerad.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Arkiv & Bibliotek
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.