Junior Arbetsledare inom anläggning

Om jobbet

Är du vår nästa juniora arbetsledare till Täby som vill vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp? Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter
Vi tror att du är i början av din karriär, alternativt jobbat något år som projektadministratör eller motsvarande inom anläggningsbyggbranschen med målet att bli en av våra framtida arbetsledare. Vi ser gärna att du har en avslutad eftergymnasial utbildning från KTH eller Nackademin. Du har en vilja att lära dig hur vår produktion fungerar och växa in i rollen som arbetsledare på Peab. Dina uppgifter består av förfrågningsunderlag, fakturering, kontakt med leverantörer och underentreprenörer, administration samt ekonomisk uppföljning. Tanken är att du medverkar i en produktionsledande roll tillsammans med en av våra duktiga arbetsledare för att bygga på kunskapen om vår verksamhet och rutiner.

Personliga egenskaper
Som person har du ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har god datorvana och B-körkort. Tidigare erfarenhet inom vägdrift och/eller drift- och underhållsarbete ses som meriterande.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Maria Osihn, HR Specialist , 070-779 42 56,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Osihn, HR Specialist, 070-779 42 56

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.