Junior affärskonsult till OpusCapita

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Är du nyexaminerad inom ekonomi, har ett stort intresse för IT och tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning? Trivs du med ett arbete som innebär mycket kundkontakt och där du får mycket frihet under ansvar? Då är rollen som affärskonsult hos OpusCapita något för dig! Du får här möjlighet att planera, projektleda och följa upp implementationsprojekt av systemlösningar ute hos företagets kunder. Mycket goda utvecklingsmöjligheter finns inom företaget. Till en början är du konsult via Academic Work men intentionen är att du efter en tid blir anställd av OpusCapita, förutsatt att båda parter trivs med samarbetet. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OpusCapitas räkning en junior affärskonsult med intresse för IT.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OpusCapitas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OpusCapita. OpusCapitas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som affärskonsult kommer du ansvara för implementering av systemlösningar för likviditetsprognoser hos kundföretag. Uppdragen är varierande i omfattning och tar allt ifrån några veckor till flera månader, och du kommer att arbeta med flera uppdrag samtidigt. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom organisationen så som exempelvis säljavdelning och supportavdelning.

Du kommer till exempel att:
 • Projektleda implementationer hos kundföretag i allt ifrån planering till genomförande och uppföljning
 • Ansvara för och utföra utbildningar i systemlösningar för kunder, samt finnas till hands för frågor och supportärenden under implementationen
 • Acceptanstestning av systemlösningar
 • Säkerställa kvalitet i systemimplementationerna och ansvara för dokumentation
 • Deltaga i marknadsföringsaktiviteter
Detta uppdrag är perfekt för dig som är nyexaminerad från en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi och har ett stort intresse för IT och teknik! Du trivs i ett arbete där du får ha mycket kundkontakt. Här får du möjlighet att starta igång din karriär på ett internationellt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Start är i januari så skicka in din ansökan till oss redan idag! Urval sker löpande.

Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi
 • Har ett stort intresse för IT
 • Har 0,5-1 års erfarenhet av arbete med redovisning, exempelvis genom ett extrajobb vid sidan om dina studier, och har förståelse för arbetsprocesserna på en ekonomiavdelning
 • Är serviceminded och trivs i en roll som innebär mycket kundkontakt
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom du i ditt arbete kommer att kommunicera både muntligen och skriftligen på båda språken
Det är meriterande om du:

* I din utbildning har läst kurser inom IT

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa relationer med andra människor eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt. Du är lättlärd och tar dig både snabbt och gärna an nya arbetsuppgifter. Rollen är självständig och det kommer ställas krav på din initiativförmåga och förmågan att vara kreativ. Du är ansvarsfull och mån om att leverera kvalitet i ditt arbete. Vidare är du flexibel och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Sundbyberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

OpusCapita tillhandahåller automatiserade ekonomiprocesser till sina kundföretag så att kundföretagen istället kan fokusera på kärnverksamheten. Företaget är finskägt och finns idag i cirka 50 länder. Det finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget, både i Sverige och utomlands. Arbetsplatsen präglas av god teamanda och entreprenörskap. Man sitter i fräscha lokaler i Sundbyberg.