Junior administratör till skaderegleringsteam

Om jobbet

Här är det perfekta uppdraget för dig som vill få in foten på ett stort försäkringsbolag. Vi söker efter dig som är i början av din karriär och som kan starta omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en junior administratör till ett av skaderegleringsteamen. Som administratör kommer du att arbeta tillsammans med skadereglerana och vara en viktig del i deras arbete genom stöttning av administrativa uppgifter. Vår kund behöver dig på heltid med start 1 november och 3 månader framåt men chans till förlängning. Vår kund har sitt kontor vid Skanstull.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats

Arbetsuppgifter

Som skaderegleringsadministratör kommer du att arbeta med att betala fakturor i vår kunds skadesystem. Det innebär också att du ska kontrollera att faktura är korrekt och att kontonummer och fakturanummer blir korrekt registrerade. Det ingår även insortering av betalda fakturor i fack. Du kommer att arbeta med ärendeavslut, där du kommer avsluta de ärenden som är äldre än 3 månader genom vår kunds skadesystem. Du kommer också att plocka fram fysiskta ärenden ur systemet och förbereda ärendet för scanning. Du kommer att få en introduktion av nuvarande administratör och det finns stora möjligheter att utveckla arbetsuppgifterna för dig som är nyfiken och prestigelös.

Du kommer till exempel att:

betala och kontrollera fakturor

avsluta ärenden

utföra administrativa arbetsuppgifter kring skadeanmälningar och vara behjälplig mot resterande team.

Vi söker dig som

Har en avslutat gymnasial utbildning och tycker det är roligt med administration och registrering. Vi ser att du har arbetat med likande förut och har upp mot ett års arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har en akademiskt utbildning.

Som person är du nyfiken, pigg och framåt. Vi ser att du är självgående och vågar fråga vid problem. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är prestigelös och kan ta för dig alla slags arbetsuppgifter, högt som lågt. Vi ser även att du har ett tekniskt intresse och har erfarenhet av att konvertera filer.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.