Junior administratör till KPMG

Om jobbet

Är du en noggrann, självgående och driven person med ett intresse för ekonomi? Är du i början av din karriär och söker en tjänst där du får möjlighet att arbeta administrativt med skiftande volymer? Revisionsbolaget KPMG söker nu en prestigelös administrativ stjärna som ska stötta deras team av administratörer på avdelningen Skatt. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån att assistera konsulter i diverse ärenden, tidsrapportera, hantera leverantörsfakturor samt resebokningar. Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KPMGs räkning en junior administratör till avdelningen Skatt på kontoret i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KPMGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KPMG. KPMGs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att assistera ett team om 6 administratörer, där 5 sitter i Stockholm och 1 i Malmö, som stöttar de ca 110 konsulterna i Stockholm med registrering och hantering av administrativa uppgifter. Bland annat kommer du att hjälpa till med tidsrapportering för konsulterna, hantera leverantörsfakturor, kontera samt redovisa utlägg. Vidare kommer arbetet innebära att påminna om kundfakturor till andra KPMG-kontor världen över, bevaka den gemensamma mailboxen samt hantera bokningar av hotell och luncher mm.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och ser detta som en möjlighet att få arbeta administrativt inom ett internationellt bolag.

Vi söker dig som
  • Har avslutad gymnasieutbildning
  • Har upp till två års erfarenhet av administration sedan tidigare
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift då kommunikationen med konsulter sker både på svenska och engelska
Som person är du självständig i ditt arbete och har en utomordentlig känsla för service. Du är noggrann och kan hålla en hög effektivitet med bibehållen kvalitet. Vidare är du detaljorienterad med en hög struktur och ansvarskänsla. Eftersom arbetsbelastningen är olika hög under perioder söker vi dig som är flexibel och kan anpassa dig till varierande tempon. Dessutom ser vi att du är driven, sprider en positiv energi till teamet och har lätt för att samarbeta med olika personer.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.