Junior Administratör Online - Coop Sverige

Coop · Data & IT · 25 okt

Om jobbet

Näthandeln blir allt större och vi utökar nu vårt team och söker dig som vill vara med på den spännande resan i utvecklingen av Coop Online. I denna roll arbetar du med att kontinuerligt hålla webb-butiken uppdaterad, att planera och genomföra kampanjer och säkerställa sortiment. Du driver självständigt det operativa arbetet utifrån direktiv och planer. Vidare ingår: * Administrativt arbete i e-handelsplattformen eNova gällande, bland annat sortimentsvård, löpande kampanjer, navigeringsstruktur, banners etc. * Genom uppföljning frekvent presentera nyckeltal och agera på ev avvikelser inom ramarna för tjänsten. * Stödja och samarbeta med övriga personer inom online-teamet

Kvalifikationer
Utbildning: Utbildning inom E-handel är meriterande Erfarenhet/kompetens: * God kompetens i e-handelsplattformen eNova är meriterande * God allmän IT-kompetens * Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift * Väl förtrogen med digitalhandel * Erfarenhet av Google Analytic * Erfarenhet av Epi server Som person är du lösningsorienterad och tycker om att ta tag i nya utmaningar. Du är självständig i ditt arbetet och tar egna initiativ inom din roll. Vidare har du god social kompetens och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för e-handel och söker dig som vill få goda chanser att utvecklas inom en spännande bransch.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att underlätta rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Administration
Kontakt

Mejla Claes Hessel

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. Se även www.coop.se Följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.