Junior Account Manager till expansivt bolag i centrala Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bearbeta och erbjuda kunder helhetslösningar inom kommunikationsområdet telefoni, målet är att utveckla en kundstock samt bearbeta befintliga kunder. Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Du arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och är nyfiken på nya utmaningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från telefonibranschen sen tidigare och har du arbetat med B2B är det meriterande men inget krav.

Som person är du orädd, tävlingsinriktad och driven av att göra affärer. Du förstår vikten och möjligheterna av att hjälpa varandra, dela med sig av kompetens samt ge och ta feedback. Du har även en god förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara mycket drivande. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna.magnusson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Vill du bli en del av Office Developments framgångsrika säljorganisation? Detta är ett gyllene tillfälle att komma in ett ungt expansivt företag där du som säljare har fantastiska karriärmöjligheter. Office Development är en helhetsleverantör inom telefonilösningar för företag,

Du börjar som konsult hos 2Complete under sex månader, med god chans till förlängning och på sikt en möjlighet till överrekrytering till företaget.