Junior Account Manager med ekonomiintresse till Promentor Finans!

Om jobbet

Är du ekonomiintresserad och tror på att man lär sig bäst genom att arbeta med ambitiösa kollegor? I rollen som Account Manager på Promentor Finans jobbar du i en varierande roll med att kartlägga potentiella och befintliga kunders behov. Du får chansen att från grund utvecklas i en spännande roll där möjligheterna är oändliga vad väntar du på?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Promentor Finans räkning två ekonomiintresserade och drivna Account Managers. Företaget erbjuder tjänster inom fordringshantering, de växer så det knakar och sedan de startade för 5 år sedan har resan bara pekat uppåt. Dina arbetskollegor kommer vara drivna och ambitiösa personer som vet vad det verkligen innebär att ha affären i fokus. Nu letar Promentor Finans efter fler talanger till deras team. Företaget ser långsiktigt på tjänsten och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna väldigt stora!

Min första tid här på Promentor har varit väldigt lärorik och intensiv. Jag har fått lära mig att förhandla, sälja, argumentera samt verkligen får chansen att visa vad jag går för. Produkten/tjänsterna som vi förmedlar är komplexa och kundanpassande, det gör att du alltid måste vara på hugget och verkligen göra dina förberedelser noga för att kunna leverera och prestera. Jag har mycket kundkontakt som jag tycker är roligt.

Jag trivs verkligen med mina kollegor och på arbetsplatsen då alla är öppna och glada. Mina kollegor ställer gärna upp om jag har några frågor och vi hjälper varandra då vi har ett gemensamt mål och det är att leverera affärer.

Så här beskriver medarbetaren, Max, sin första tid i roll som Account Manager hos Promentor Finans. Är detta något du inspireras av? Fortsätt då att läsa mer!

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du arbeta med hela processen från att ringa upp och boka in ett första möte med potentiella kunder till att långsiktigt förvalta och utveckla befintliga kundrelationer. Promentor Finans tror på långsiktiga relationer, där kunden står i fokus och en affär bygger på att båda parter har ett utbyte och förtroende för varandra. Det gör att säljprocessen för varje kund är relativt lång på mellan 2-4 veckor.

Vidare kommer du genomföra behovsanalyser där du kartlägger vad kundens behov är och erbjuder därefter en passande lösning. Varje säljprocess är ett projekt där du behöver axla rollen som projektledare för att hålla en övergripande bild av processen samt ha kunden i fokus där målsättningen alltid är ett långsiktigt partnerskap. Promentor Finans har kunder inom alla branscher där du får chans att sätta dig in i varje kunds produkter eller tjänster samt dennes behov därefter.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra en behovsanalys där du kartlägger kundens behov
 • Förvalta befintliga kundrelationer
 • Axla rollen som projektledare för att hålla en övergripande bild av säljprocessen
 • Jobba med målsättning om ett långsiktigt partnerskap tillsammans med varje kund
I rollen får du chans att som junior utmanas och utveckla både ditt ekonomiintresse samt förståelsen för B2B. Du kommer snabbt kunna växa och utvecklas i rollen och inom företaget i stort. Allt eftersom du utvecklas får du även chansen att både utöka dina ansvarsområden och lön med tydliga karriärsteg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi. Det är meriterande om du studerat ekonomi men det är inget krav för tjänsten. Vi ser att du har arbetat i kundtjänstinriktade roller tidigare och har en god vana av att arbeta med kundens behov i centrum. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom försäljning, fakturaservice, inkasso eller finansieringstjänster är det självklart en fördel men inget krav. Vidare krävs det att du talar och skrivet svenska obehindrat då detta är första språket i kontakten med företagets kunder.
 • Erfarenhet av kundtjänstinriktade roller
 • Flytande svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har..
 • En utbildning i ekonomi
 • Erfarenhet av arbete inom försäljning, fakturaservice, inkasso eller finansieringstjänster
Du är en sann people-person och drivs av att bygga långsiktiga lojala relationer med både dina kunder och kollegor. Service är viktigt för dig och du anstränger dig för att hitta den bästa lösningen för varje unik kund. Vidare är du ambitiös och driven i ditt arbeta genom att både se till att saker händer och att de projekt du ansvarar för går framåt men också för att hela tiden hitta nya sätt att arbeta på. Du är inte den som ger upp i första taget och är orädd för att utmana både dig själv och andra i ditt tankesätt.

Övrig information

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Promentor Finans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Promentor Finans.
 • Start: Hösten 2016
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Grundlön + provisionsbaserad del
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Promentor Finans är ett företag som drivs av ett otroligt drivet och affärsfokuserat gäng, en kultur som speglas på alla i företaget. På bara några år har företaget expanderat ordentligt och kommer under året att fortsätta anställa nya talanger. Promentor Finans präglas av en social och öppen kultur där konferensresor, afterwork och andra gemensamma event tillhör en del av vardagen på kontoret. Företagets core business är att tillhandahålla tjänster inom fordringshantering till medelstora och stora företag i Sverige. Deras affärsidé är att vara måna om att bidra till att stärka deras kunders befintliga affärer och att möjliggöra fler lönsamma affärer för deras kunder.