Julkortssortering dagtid 14-22 december!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50% och vill tjäna extra pengar och skaffa dig arbetslivserfarenhet? Är du som person noggrann i ditt arbete men ändå effektiv? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi studenter som vill jobba 14-22 december med att sortera julkort i Årsta. Få dagar - men många julkort som ska skickas ut medför att vi nu ska rekrytera in mycket personal till vår kund.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta hela perioden 14-22 december. Det finns eventuellt möjlighet för fler dagar.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter. Arbetsuppgifterna består främst av att sortera julkort. Arbetstiderna är 8-14 alla dagar.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Timlönen ligger på ca 135,86 kr/h + semesterersättning

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande på minst 50%.
För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du ha fyllt 18 år. Som person ser vi att du är noggrann men ändå effektiv. Arbetet är fysiskt krävande på så vis att man står många timmar per arbetspass. Dock förekommer inte tunga lyft.

Arbetsuppgifterna är monotona och det är därmed viktigt att du under ditt arbete fortsätter att hålla fokus och göra ett bra arbete. Eventuell möjlighet till förlängning finns efter genomfört uppdrag, men då ev. med andra arbetsuppgifter.

Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Målet är att tjänsterna ska vara tillsatta under november månad. Sök via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!