Jr Javautvecklare till LeanOn AB

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är du utbildad systemutvecklare och söker ditt första jobb efter studierna? Vill du vidare arbeta med spännande projekt mot finansbranschen och få chans att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi selekterar löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LeanOns räkning en nyexaminerad systemutvecklare. Detta då de behöver förstärkning till sina team. Du kommer att arbeta nära kollegor och kunder med både förvaltning, vidareutveckling och integration av olika system.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LeanOns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LeanOn. LeanOns intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i flera delar av projekten från början till slut vilket innefattar både design, arkitektur, tidsuppskattning, underlag till offerter samt framtagning av lösningar.
I rollen som systemutvecklare kommer du att få bygga unika lösningar efter varje enskilds kunds behov. Du kommer exempelvis arbeta med projekt som innefattar att bygga kundportaler för att kunna handla aktier och fonder. Vidare kommer du bygga system som hanterar lösningar för e-fakturor samt integrera LeanOns egenutvecklade system med kundens.

Du kommer att arbeta med kundprojekt in-house hos LeanOn men du kommer även att ha kontakt med kunderna. Du kommer att ingå i ett team om ca 5 personer. Du kommer även ha en mentor som ger dig en introduktion i systemen och arbetsuppgifterna och som även kommer stötta dig under tiden.

Du kommer till exempel att:
  • Bygga kundportaler
  • Vidareutveckla befintliga system
  • Bygga kundanpassningar
Här trivs du som är ambitiös, engagerad och vill arbeta med den senaste tekniken och system som är i framkant. LeanOn erbjuder många interna utbildningar till sina anställda samt möjlighet att få specialisera sig inom det område man är intresserad av.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datateknik eller annan relevant utbildning. Vi ser att du har goda kunskaper i Java, JavaScript samt Spring. Vidare talar och skrivare du svenska och engelska obehindrat då all kommunikationen sker med dessa språk.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller liknande
  • Goda kunskaper i Java
Det är meriterande om du har kunskaper inom HTML5 och CSS. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av systemlösningar för värdepappershandel, agila metoder, mobila lösningar och apputveckling.

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är driven och prestationsorienterad, det vill säga att du sätter upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dessa samt ständigt söker nya utmaningar. Då Leanon arbetar nära sina kunder är det mycket viktigt att du är kundorienterad och har en mycket god kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående/Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, 3 månader

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Centrala Stockholm

KONTAKT: Lisa Sundquist 08-56246732 / 070-1617983

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

LeanOn är en etablerad systemleverantör med djup expertkompetens och specialistkunskap inom systemintegration med fokus på bank- och finansbranschen. Företaget deltar ofta i idéstadiet kring lösningar på kundens problemställningar och genom engagemang och beprövade metoder utformas och genomförs avancerade projekt som förbättrar kundens affärsmöjligheter. LeanOn har kontor i centrala Stockholm och Uppsala.