Jobba som Art Director i vackra Storuman!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du utbildning inom grafisk design och är ute efter en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas som Art Director i ett mindre bolag i Storuman!
Kundföretaget är verksam inom tryck, reklam och design. Arbetsuppgifterna för dig som Art Director kommer innebära att vara ansvarig för den grafiska formgivningen vad gäller att designa annonser och tryck.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker bör ha eftergymnasial utbildning inom mediakommunikation/grafisk design samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskap inom Adobe CS, Photoshop samt Illustrator är ett krav.

Som person är du kreativ, självgående, kan jobba mot deadlines och hantera ett högt arbetstempo. Vi värdesätter även att du är driven, organiserad, engagerad och har en positiv inställning.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Storuman och är ett föräldraledighetsvikariat med start från januari 2017.

Storuman erbjuder storslagen natur alla årstider. Njut av lugnet i djupa skogar och fiska eller bada i sjöar med kristallklart vatten. Gillar du skidåkning kan du utmana dig själv i något av de fina skidspåren vintertid.

Missa inte denna chans - se till att söka redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!