JM Städservice AB söker stolta städare till kontor, trapphus och hemstäd!

Om jobbet

JM Städservice växer och söker nu ny kompetens! Våra kunder är viktiga för oss. Att leverera en tjänst där kunden sätts i fokus har ALLTID högsta prioritet hos oss. Vi söker dig som sätter en ära och en stolthet i att leverera förstklassiga resultat. Vi söker dig som har en förmåga att lyfta blicken och som har ett öga för detaljer. Vi söker dig som betraktar städning som ett hantverk och som uppskattar att hela tiden lära dig nya saker, nya städmetoder, och att utvecklas i din roll som städare.

Arbetsuppgifterna

Alla förekommande moment vid städning i kontor, trapphus, samt i privata hem, inklusive fönsterputs.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av professionell städning, såsom kontor, trapphus, fönsterputs och gärna i hemmiljö. B-körkort är ett krav. Meriterande: SRY utbildning för lokalvård.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, effektiv, ordningsam, ansvarstagande och positiv. Du är social, serviceinriktad, självgående och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Vi följer i branschens kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Din ansökan med CV och referenser vill vi att du skickar till rekrytering@jmstadservice.com Märk ansökan: Stolt Städare Urval kommer att ske löpande. www.jmstadservice.com
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Service & Kundtjänst
Underkategori
Städ
Serviceyrken
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

JM Städservice AB har idag ett 50-tal anställda och verkar i Gävle, Malmö och Stockholm. Vi erbjuder tjänster som kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, flyttstädning, grovstädning, fönsterputs, golvvård (slipning, kristallisering av marmor- och stengolv samt slipning och oljning av trägolv), mattvätt, hemstädning, etc. Vi stärker nu vår organisation i Stockholm med ny städkraft och kompetens för att möta den ökande efterfrågan hos våra kunder.