JM söker nu en engagerad löneadministratör

JM AB · HR & Personal · 21 dec

Om jobbet

Till JM söker vi nu en engagerad och serviceinriktad löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals som sträcker sig över ett års tid med start i början av januari 2017. För rätt person finns chans till anställning hos kunden efter uppdraget. Placering är i JMs trevliga lokaler i Solna.

Om JM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 300 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Ditt uppdrag

JM söker nu en löneadministratör att stärka upp sitt löneteam med under perioden de implementerar ett nytt lönesystem. De kommer under våren 2017 att gå från lönesystemet POL till HRM. Som löneadministratör tillhör du JMs HR-stab och ingår i ett stabilt och välfungerande löneteam om tre personer som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du rapporterar till chef för ersättning och förmåner. Löneteamet hanterar tillsammans ca 2000 löner. Löneadministratörerna som är på plats idag har uppdelade ansvarsområden, där en ansvarar för tjänstemannalöner och en för kollektivlöner. Under systembytesperioden kommer du som konsult att avlasta dem i hela löneprocessen. Vidare kommer du att vara delaktig i alla delmoment i den månads- och årscykel som förekommer på ett lönekontor.

Din bakgrund

Vi söker dig som är erfaren inom lön och har arbetat självständigt minst ca tre-fem år. Vi ser helst att du tidigare har arbetat i lönesystemet HRM och det är meriterande om du även har erfarenhet av POL samt SAP, vilket är JMs affärssystem. Vi ser det som positivt om du är bekant med byggavtalet sedan tidigare. Du bör ha erfarenhet av att hantera både tjänstemanna- och kollektivlöner.

Som person är du orädd, noggrann och effektiv i ditt arbetssätt. Du är även pålitlig, strukturerad och ser till att alltid leverera enligt deadline med en hög kvalitet. För att trivas i teamet på JM är det också viktigt att du är prestigelös, ödmjuk och lyhörd.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se 070-433 57 35) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget