Javautvecklare som kan spela bas

HiQ · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

HiQ Stockholm söker en basist till ett av våra grymma band. Vi ser gärna att du har grym taktkänsla, brinner för musik och gillar att ha riktigt kul. Fömodligen gillar du låtar som Queen - Under pressure, Red Hot Chili Peppers - Give it away now eller det otippade men grymma basist-valet Johann Pachelbel - Pachelbel Canon in D Major.

Vi spelar på olika konserter och evenemang med upp till tusentals besökare. Om du gillar att stage-dajva kommer du att känna dig extra hemma hos oss. Erfaren sångare, trummis, två gitarrister, en pianist kommer att bli dina närmaste kollegor. Ibland har vi även gästspelande saxofonist. Självklart finns det replokal på kontoret i centrala Stockholm som du kan besöka när du vill.

Vi spelar rock, pop, indie och soul - över huvud taget musik som man blir glad av.
Har du egenskrivna låtar är det klart att vi gillar det.

Vi har alltid gig på gång och chans på turné till hösten och är därför jättesugna på att hitta dig - vår grymma nya basist. Hör av dig så ses vi och jammar ihop.

Och just det, du bör såklart ha minst lika stor passion för systemutveckling också

Att spela i HiQ:s lag
På HiQ finns möjligheter att lära sig nya saker och utbyta erfarenheter med vassa kollegor. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! HiQ präglas därför av en positiv attityd där vi hjälper varandra. Vi nätverkar, umgås och har roligt både på och utanför jobbet.

Ansökan & kontaktpersoner
Låter det här lockande? Tveka då inte att ansöka redan i dag! Vi rekryterar löpande. Har du frågor? Kontakta Hanna Obied på hanna.obied@hiq.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Media, Kultur & Design
Underkategori
Utvecklare
Konst, Musik & Teater
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

HiQ består av ett lag med 1 500 experter inom IT och kommunikation. Vi tror på kombinationen glädje och resultat när vi hjälper våra kunder att skapa smarta, högteknologiska lösningar som förenklar människors liv -lösningar som du kommer att vara med och utveckla. Som konsult på HiQ får du jobba med innovativa uppdrag i många olika branscher och bidra till en enklare vardag.