Javautvecklare med passion för kompetensutveckling!

Academic Work · Data & IT · 7 feb

Om jobbet

Söker du nya utmaningar och vill bli specialist inom Java? Vi letar efter dig som har erfarenhet av Javautveckling och vill jobba aktivt med din kompetensutveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för C.A.G Contactors räkning en Javautvecklare med passion för kompetensutveckling och viljan att på sikt bli specialist. C.A.G Contactor är ett nischat konsultbolag som är en del av en personalägd koncern. De erbjuder dig en familjär känsla med den stora kunskapsintensiva organisationen i ryggen. Utöver passionen för teknik präglas deras kultur av gemenskap genom sociala aktiviteter, engagemang för varandra samt vikten av en god balans mellan arbete och fritid.

Du kommer bli välkomnad till ett team av utvecklare som tar kompetensutveckling på allvar genom bland annat att kontinuerligt arrangera meet-ups och föreläsningar. Detta för att du ska få chansen att utvecklas och utmanas inom just ditt område. Som utvecklare agerar du som konsult självständigt och tillsammans med dina kollegor i en mängd projekt med modern teknik och Java som gemensamma nämnare. Vidare har du en hög påverkansgrad och blir en del av ett unikt kompetensnätverk. Ta en närmare titt på deras kompetensutvecklingsdag inom Angular2.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos C.A.G Contactor.
Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du jobbar som konsult åt företagets kunder inom centrala Stockholm med varierande branscher och företagsstorlek. Projektens längd varar i regel minst 12 månader och du har ständigt tillgång till dina kollegor antingen i projektet eller via företagets kompetensnätverk.

Tjänsten passar dig som vill jobba nära kompetenta kollegor och drivs av att ta emot samt sprida kunskap bland dina kollegor och kunder. Du har vana av att jobba i projektform och uppskattar att slutföra de projekt du tar dig. Våra förväntningar på dig är att du ska bli en specialist inom ditt område varav vi kommer ge dig verktygen för att lyckas.

Vi söker dig som
  • Högskoleutbildning med teknisk inriktning
  • Minst tre års yrkesmässig erfarenhet av programmering
  • Vana av några JEE ramverken som Spring, EJB, Hibernate, JPS & JPA
  • Både svenska och engelska då daglig kommunikation sker på de språken med företagets kunder
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet som konsult
  • Erfarenhet av Continuous Delivery/Continuous Integration
Som konsult kommer du jobba tillsammans med andra utvecklare och vi söker dig som är kommunikativ, initiativtagande och nyfiken.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Daniel Klasson, 08 - 562 467 70 alternativt mejla
Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 feb

Om företaget

C.A.G Contactor är ett trivsamt och personligt företag med stor frihet för individen. De arbetar med företag och organisationer som är baserade i Stockholm och verksamma inom exempelvis offentlig sektor, spel, hälsa/sjukvård och bank/försäkring. Konsulterna på C.A.G Contactor har i genomsnitt 15 års erfarenhet av sitt kompetensområde och återfinns ofta i ledande roller.