JAVAUTVECKLARE MED BREDD OCH KONSULTMÄSSIGHET!

JobBusters · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en Javautvecklare med bredd till en av våra kunder i Stockholm. I rollen som javautvecklare kommer du främst arbeta med ett stort projekt i Stockholmsregionen som vår kund just nu genomför. Utöver det kommer du också att ha andra projekt där du är delaktig. Din uppgift är att nyutveckla och till viss del förvalta affärssystemet ute hos kunderna. Du arbetar nära kunderna och får chans att arbeta med allt från mobila lösningar till integrationslösningar. Idag sitter de flesta utvecklarna i Göteborg men nu satsas det rejält på Stockholmskontoret så du kommer få möjlighet att vara med på en spännande resa.

Företagspresentation

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem för fastighetsbolag. Deras mjukvara är egenutvecklad och plattformsoberoende vilket gör den mycket anpassningsbar. Företaget har funnits sedan 1996 och de är idag 55 anställda med blandad bakgrund runt om i Sverige. Deras budord är helhet, trygghet och engagemang vilka genomsyrar hela verksamheten. Arbetsplatsen är placerad i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasialutbildning inom Data/IT.
  • Du har erfarenhet av att arbeta som Javautvecklare.
  • Du har erfarenhet av Git och SQL.
  • Du behärskar svenska i tal samt skrift då tjänsten kräver det.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystem.
Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är en kreativ problemlösare med stort tekniskt intresse. Vi ser också att du är konsultmässig och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom företaget samt goda förmåner. Du blir också en del av ett glatt gäng som tillsammans hittar på mycket roligt.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var