Javautvecklare - Fullstack

boxhill · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Om tjänsten:
Under de närmaste åren kommer Max Matthiessen att göra en större satsning på den digitala närvaron och i och med det kundupplevelsen i online-tjänsterna. Det innebär att utvecklareteamen behöver utökas med ytterligare systemutvecklare.

Här får du möjlighet att arbeta i teknikens framkant i en miljö där konstant förbättring en självklar del av vardagen. Här utvecklas komplexa transaktionsintensiva system där du får möjlighet att bidra i hela utvecklingskedjan. I de agila teamen är idéerna många och beslutsvägarna är korta.

Här får du bland annat arbeta med AngularJS, Bootstrap, REST, Jasmine, JBoss, Java 8, EE 7, MicroServices, Dropwizard, ActiveMQ, Groovy och Camel.

Vill du utvecklas tillsammans med drivna och engagerade kollegor och bli en del av ett högpresterande utvecklingsteam? Vill du dessutom arbeta i ett bolag som inte är en i mängden, ett företag som prioriterar stabilitet, långsiktighet och kvalitet? Ett bolag med 98% nöjda kunder - mitt i centrala Stockholm!

Hos Max Matthiessen finns alla chanser att växa som utvecklare!

Din bakgrund
Du behöver ha några års erfarenhet av javautveckling och ett djupt intresse av front-end utveckling. Du har ett genuint intresse för systemutveckling och gillar att arbeta med hela kedjan av utvecklingsprocessen. Du är nyfiken och vetgirig, att följa och utvärdera utvecklingstrender faller sig naturligt för dig, du trivs med att ta till dig kunskap om verktyg, ramverk och metodiker.

Rollen är utåtriktad vilket gör att en god kommunikationsförmåga, både i svenska och engelska är viktig. För att passa som systemutvecklare hos Max Matthiessen behöver du vara driven, framåt och nyfiken kombinerat med en strukturerad och analytisk ådra.

Här erbjuds du en dynamisk teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.

Ansökan
Om du har du frågor om tjänsten eller om hur du ansöker är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom på Boxhill AB (petra.tornblom@bhill.se).

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Max Matthiessen grundades 1889 och är idag en ledande fristående finansiell rådgivare. Våra rådgivare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare och privatpersoner med rådgivning, analys, administration och upphandling av olika spar- och försäkringslösningar. Idag har vi ca 440 anställda på 23 orter över hela Sverige. För år 2015 var omsättningen ca 1,2 MDR kronor. Välkommen att läsa mer om oss på www.maxm.se