Järfällahus söker driftiga projektledare

Om jobbet

Som projektledare hos Järfällahus AB kommer du att driva och ansvara för underhålls-, ombyggnations- och tillbyggnationsprojekt.

Dina arbetsuppgifter
  • Självständigt planera, organisera och driva projekt av olika karaktär och storlek
  • Ansvara för upphandling/avrop av erforderliga konsulter och entreprenörer samt säkerhetsställa leveransen från dessa
  • Ekonomisk uppföljning
  • Arbeta både på kontoret och ute på aktuella projekt
Kvalifikationer
  • Civilingenjör eller annan lämplig eftergymnasial utbildning inom byggteknik
  • Minst 3 års Erfarenhet av att självständigt projektera, upphandla & driva byggprojekt
  • God kommunikation både muntligt som skriftligt
  • Erfarenhet av upphandlingar enligt LOU är meriterande
  • B-körkort
Önskvärt
  • Kunskaper i AutoCAD
Personliga egenskaper
Som person är du kundmedveten, självständig, initiativrik, strukturerad och målinriktad. Du har hög social kompetens och har lätt för att skapa goda samarbetsrelationer med kollegor, entreprenörer, och hyresgäster. Du är även kvalitetsmedveten och har förmågan att affärsmässigt genomföra och avsluta projekt inom ramen för projektets mål och budget. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Du kan både arbeta självständigt men också i team med dina kollegor. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga medarbetare. Bolaget är i en ny spännande fas med stora underhålls- och nyproduktionsprojekt som du får möjlighet att vara en aktiv och styrande del av. Rollen är placerad på fastighetsavdelningen och du rapporterar direkt till underhållschefen.

Din ansökan märkt Projektledare sänder du snarast möjligt till jobb@jarfallahus.se, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om denna rekrytering hör av dig till Sari Carlsson som är personalansvarig. Du når Sari på telefon: 08-580 836 14.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Civilingenjör
Kontakt

Ring Sari Carlsson, 08-580 836 14

Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Järfällahus är kommunens eget bostadsbolag med lägenheter i hela Järfälla. Vi driver en aktiv och miljömedveten förvaltning av våra 5 500 lägenheter för att skapa en god boendemiljö och bra service i samråd med våra hyresgäster. Dessutom äger vi och hyr ut cirka 4 500 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler. Samtidigt går vi in i en helt ny fas med stora renoveringsprojekt och nybyggnation. Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro! Läs gärna mer om oss på järfällahus.se