IT-utbildare på deltid sökes till Stockholm!

Framtiden · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Studerar du IT och söker ett spännande och utmanande extrajobb? Är du pedagogisk och ansvarstagande? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att undervisa inom IT och hålla i kurser och vuxenutbildningar. Du kommer vara ansvarig för undervisning, planering och uppföljning av aktuell utbildning samtidigt får du stöd och stöttning av utbildningsansvarig. Arbetet är flexibelt med eget ansvar då du planerar ditt arbete självständigt.

Din profil

Som person är du pedagogisk och har en förmåga att inspirera andra då du har ett genuint intresse för IT och teknik. Du är professionell och tar stort ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av struktur och besitter förmågan att fokusera på rätt saker.

Skallkrav:
  • Pågående/avslutad högskoleutbildning inom IT
  • C#, MVC, JavaScript
Meriterande:
  • Erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett stort plus
  • HTML5, CSS, J Query, SQL-server, WCF, TFS, Enhetstest, SOA, SCRUM
Villkor

Omfattning: Deltid, 15h/v
Start: December
Placering: Stockholm

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Företagets affärsområden är innovation, systemutveckling och utbildning. De förmedlar IT-utbildningar till sina kunder och säljer även egna programmeringstjänster och erbjuder uthyrning av konsulter till kunder. Företaget är under tillväxt och målet är att fortsättningsvis bli störst på marknaden i Sverige inom branschen. De erbjuder goda karriärmöjligheter och personlig utveckling.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.