IT-tekniker till Kamstrup

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta med ny teknik i en kundnära roll på ett växande företag? Om du tror att du har drivet och intresset som krävs, skicka din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kamstrups räkning en IT-tekniker. Kamstrup befinner sig i ett expansivt skede och satsar stort på utveckling, produktion och service av Smart Grid- och Smart Meteringlösningar för trådlös kommunikation inom energi- och vattenmätning. Deras ambition är att vara de bästa i branschen på Service & Support, därför förstärker de avdelningen med fler medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kamstrups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker ansvarar du för egna kunder i samarbete med mycket engagerade och erfarna kollegor inom Service & Support. Du arbetar i en serviceorienterad miljö med både självständiga och teamorienterade arbetsuppgifter och ska rapportera till avdelningschef.
Du kommer att vara i tät kontakt med Kamstrups kunder och vara den ansvarige för IT-uppsättningen av våra kunders insamlingssystem. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Driftsättning i huvudsak av IT och integrationsmiljöer
 • Analys och kvalitetssäkring enl. kontraktuella krav
 • Att genomföra användarutbildningar hos kund
Dina uppdrag varierar i omfattning och tid, och utförs primärt på den svenska marknaden även om din tekniska kunskap kan krävas till andra uppdrag i Skandinavien.

Vi söker dig som

Vi söker en person som med sin erfarenhet och kompetens kan bidra till framgångsrikt utförda uppdrag hos kund. Att arbeta med IT-lösningar är en utmaning för dig och du har modet att lära dig ny teknik.

Vi ser att du:
 • Har en teknisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har erfarenhet av installationer och drift av SQL-databaser
 • Har erfarenhet av microsoft server 2012 och 2014
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har en inblick i webservices, SOAP och integrationer mellan system

Som person är du utåtriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du är ambitiös och professionell med god analytisk förmåga. Samtidigt arbetar du strukturerat, är självgående och motiveras av en dynamisk vardag. Du värdesätter ansvarstagande och kan relatera till kundorientering och handlingskraft.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare, heltid
 • Placering: Täby
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Databasadministration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Kamstrup AB är ett dotterbolag till Kamstrup A/S som är en global koncern med huvudkontor i Danmark.
Kamstrup är bland världens främsta producenter av Smart Metering-lösningar för energi- och vattenmätning, representerade i över 40 länder och med en stark internationell position. Kundrelationer bygger på trovärdighet, ansvarskänsla och hög kvalitet. Våra medarbetare tar fasta på kundorientering och handlingskraft. Över 1000 engagerade medarbetare efterlever dagligen dessa värderingar och gör Kamstrup till en innovativ och global samarbetspartner.