IT-tekniker sökes till välkänt möbelföretag

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett intresse för IT-området och lockas av ett arbete som It-tekniker/onsitesupport? Är du social och gillar att hjälp till med tekniska utmaningar? Då har vi ett spännande uppdrag för dig hos vår kund i Barkarby!
Vi på StudentConsulting söker just nu en it-tekniker till vår kund med kontor i Barkarby och Kungens Kurva. Vår kund är ett välkänt internationellt möbelföretag med stora karriärmöjligheter. Det här är tjänsten för dig med några års erfarenhet inom IT-området som är sugen på att ta ett extra steg i karriären.

I rollen som IT-tekniker kommer du att hantera enklare onsite-supportärenden samt uppgraderingar och underhåll av både hårdvara och mjukvara. Du kommer att bemöta intern personal med support och följa upp äldre ärenden. Huvudsakligen kommer arbetet ske på plats varuhuset i Barkarby men delvis även på varuhuset i Kungens Kurva.

Arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Vi ser långsiktigt på tjänsten och du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta uthyrd till kund. Start så snart som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT samt gärna någon erfarenhet från IT-relaterat arbete. Vi ser gärna att du har läst en teknisk inriktining på gymnasiet, det är även mycket meriterande tidigare har erfarenhet av att arbeta som tekniker eller supportmedarbetare men det är inget krav. Vi lägger större vikt vid personlighet och intresse än tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning. Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett professionellt bemötande. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som vill kunna erbjuda bästa service! Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!