IT-tekniker till Dagens Industri i Stockholm

Bonnier News · Data & IT · 9 mars

Om jobbet

Gillar du när saker händer och trivs med att jobba natt? Hos Bonnier News i Stockholm är du en viktig del av förstklassig IT-support på redaktionerna.

Är du en serviceinriktad person som har ett genuint IT intresse? Vill du fortsätta att jobba som supporttekniker? Då kommer du erbjudas ditt drömjobb på Dagens Industri!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir erbjuden en unik och spännande roll i en miljö - mitt i händelsernas centrum. Du blir en viktig person på plats där du lär dig nya saker varje dag. Här kommer du jobba direkt på Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industris redaktioner i en miljö som inte finns någon annanstans. Din roll blir bred inom IT-support men du kommer också agera produktionsledare.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • IT-support mot användarna i en teknisk blandad miljö
  • Jobba onsite Expressen och Dagens Nyheters och Dagens Industris redaktioner
  • Agera produktionsledare på Dagens Industri så tidningen går iväg till tryck
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer jobba med IT-support av varierade uppgifter mot användarna på Bonnier News. Du blir en viktig del i teamet som består av 10 personer. Du kommer sitta direkt ute på redaktionerna för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen. Du kommer också sitta i servicedesken och besvara ärenden via både telefon och mail.

VEM ÄR DU?

Du som kommer trivas här är en person som stimuleras av nya utmaningar och kan agera både självständigt och ihop med dina kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende hos användarna i en miljö med drift 24/7.

Du har tidigare:
  • Jobbat som supporttekniker, gärna i en händelserik miljö
  • Goda kunskaper i Adobe CC, felsökning och redigering
  • Teknisk kunskap om Office 365, Active Directory, Skrivare
Du behöver också ha goda kunskaper inom både Mac OS X samt Windows 10. Då du kommer jobba på en redaktion är kunskap och erfarenhet av system och applikationer inom grafisk teknik eller medieteknik ett starkt önskemål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 mars

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.