IT-tekniker inom säkerhet och nätverk till Cygate

Om jobbet

För Cygates räkning söker Centric just nu flera erfarna IT-tekniker inom nätverk och säkerhet till deras NOC. Cygate är ett av Sveriges ledande bolag inom kvalificerade nätverkstjänster. Du kommer arbeta på huvudkontoret i Solna vid Mall of Scandinavia tillsammans med 2nd line NOC-teamet som består av 21 erfarna tekniker. Totalt antalet anställda på Cygate är 750 medarbetare i Sverige.
Du kommer att arbeta med drift och support av nätverks- och säkerhetslösningar. Arbetet innefattar även förvaltning och installationer samt konsultativt arbete gentemot kunder till viss del. Du kommer arbeta till stor del inhouse, men också vid behov resa ut till kund för vidare felsökning och problemlösning. Du rapporterar direkt till gruppchef för teamet. Cygate erbjuder en varierande och utmanande roll med mycket ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta skiftgång, vilket inkluderar både dag, kväll, natt och helgarbete.

Här får du chansen att arbeta tillsammans med ett erfaret och glatt gäng med säkerhets- och nätverksrelaterade lösningar.

Din profil
För att passa för denna roll så har du något års erfarenhet som tekniker eller konsult. Du har god kunskap om produkter och lösningar från Cisco och/eller Check Point. Du har jobbat med support och drift av nätverk- och säkerhetslösningar. Certifieringar är meriterande samt kunskaper inom Cisco, Juniper, Bluecoat, Pointsharp och Infoblox.

Vi söker dig som vill utvecklas och där certifieringar är ett mål på vägen. Du är lyhörd, ansvarsfull, serviceinriktad och tycker om att jobba i grupp.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexander Adolfson på tfn: 0721-775229 eller alexander.adolfson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, IT-tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, nätverks tekniker, säkerhet, säkerhetstekniker, säkerhets-tekniker, NOC, konsult, Consultant, data, Cygate, Solna, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?