IT-tekniker inom Mac

Om jobbet

Till ett av Sveriges största mediabolag som sitter i centrala Stockholm söker vi nu en erfaren Mac-tekniker till den lokala drift och supportavdelningen. Företaget ligger i framkant när det gäller teknik och mediaproduktioner och du kommer arbeta i en spännande miljö tillsammans med ett erfaret team.
Din uppgift kommer att vara att lösa supportärenden både centralt och lokalt, utföra förebyggande åtgärder, planerade uppgraderingar och byte av hårdvara, samt att sätta dig in i företagets produktionsflöden. Du kommer att arbeta med och supportera flera olika typer av mjukvaror som exempelvis Adobe CS/CC, Filewave, Claro, Switch, Pitstop samt uppgraderingar och problemlösning relaterat till Mac-miljö.

Din profil
Krav
  • God erfarenhet av Mac-support.
  • Erfarenhet av Adobe CS/CC
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande
  • Flödeshantering inom grafisk produktion.
  • Erfarenhet av redaktionella system.
  • Linux-kunskaper och terminalvana.
  • Erfarenhet av följande funktioner: Filewave, Claro, Switch, Pitstop.
Vi söker en erfaren Mac-tekniker som är positiv och drivande, med hög serviceanda. Vi tror att du har jobbat inom området mediaproduktion, är bekant med Adobes programvaror, och har ett skarpt sinne för problemlösning. Du är bra på att tolka problem, och är social och pedagogisk.

Tillträde: Omgående.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, Mac, Mactekniker Mac-tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, help desk, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?