IT-tekniker 3rd line support - direktrekrytering

Om jobbet

Centric söker nu en IT-tekniker för en tjänst inom 3rd line support på ett IT-bolag med ett 50-tal anställda som sitter i Solna.

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos vår kund.

Du blir en del av 3rd line support, som idag består av totalt 4 personer och en team leader. Gruppens uppdrag är att leverera bästa möjliga service till sina kunder, på plats hos kunden och via fjärrstyrning. Du kommer även att stötta företagets andra grupper i service delivery med kompetens och erfarenhet.
I rollen som 3rd line support kommer du få arbeta med att lösa ärenden som har eskalerats från servicedesken och 2nd line support samt stöttning av projektgruppen med stora och små projekt. Du kommer att involveras i att påverka och förbättra befintliga rutiner, processer och dokumentation.

Du kommer att tilldelas egna kunder och agera primärtekniker gentemot dessa.

Som en del av rollen kan du även vara tekniskt stöd i samband med kundmöten tillsammans med Service Delivery Manager.

Din profil
Du har god erfarenhet av:
 • Windows server och klient
 • Linux server
 • VMware och Hyper-V
 • Office 365
 • Scripting
 • Exchange
 • MS SQL
 • Fysisk serverdrift i datacenter
Meriterande
 • Certifiering-/ar inom ovan nämnda områden
 • Certifiering inom ITIL Foundation
 • B-körkort
Som person är du driven och har kunden i fokus. Du är kommunikativ med en god administrativ förmåga. Det är en förutsättning att du har mycket god social kompetens och fungerar i en grupp och kan ta del av kundens behov.

Vi kan erbjuda dig
Företaget arbetar med tjänster inom IT Outsourcing, drift, molntjänster och produktförsörjning med kontor i Solna, Uppsala och Sundsvall. De har ett 50-tal anställda.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexander Adolfson på tfn: 0721-775229 eller alexander.adolfson@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, IT-tekniker, support, supporttekniker, support tekniker, support-tekniker, service desk, helpdesk, help desk, 3rd line, third line, konsult, Consultant, data, Solna, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?