IT-tekniker / drift / support - rekrytering RUN

Om jobbet

För vår kund RUN Communications räkning söker Centric nu en support- och drifttekniker.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir hos RUN.
Rollen spänner över både support, drift, förvaltning och utveckling av befintliga servermiljöer, för de tjänster som kunden erbjuder från deras två datacenters i Stockholm.

Du kommer att få arbeta i en varierad miljö inom t.ex.:
Windows server, Linux, FreeBSD, Debian, Windowsklienter, Antivirus: SophoosServers från främst Dell (Blad och rack), Terminal Servers, VMware, Hyper V, Storage via Compellent och Equalogic
Switch och Routing (Juniper, Cisco och Dell Networking), Wifi (Aruba), APP gate, SQL server, DNS, gateways.

Din profil
Du har minst ett par års erfarenhet av:
Windows server, AD, Exchange gärna med Power Shell kunskap, Windows Terminal server, Nätverk, brandväggar etc.

Du är självklart en person som gillar att utvecklas och utmanas både när det gäller personlig utveckling och teknik. Rollen kommer att ha mycket daglig kundkontakt - både inhouse och ute hos kund.

Vi kan erbjuda dig
RUN Communications är ett IT-konsultföretag inom nätverk och kommunikationslösningar som använder sin samlade kunskap för att skapa rätt lösningar idag och i framtiden. Genom råd och stöd till deras kunder ska de se till att leverera rätt kvalitet, tillförlitlighet, tillgänglighet och stabilitet. Bolaget startades 2003 av konsulter med gedigen erfarenhet om hur IT kan användas och implementeras i olika verksamheter. RUN har som målsättning att tillsammans med sina kunder komma fram till hur de skapar de bästa förutsättningarna för en effektiv och stabil IT-miljö. De erbjuder främst kvalificerade konsulttjänster både för ledningsfunktioner och operativa funktioner.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, drift, driftekniker, drift-tekniker, service desk, servicedesk, konsult, Consultant, data, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?