IT-supporttekniker till TUI Nordic

TUI Nordic · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Har du ett stort intresse för IT och vill arbeta med service på världens största resekoncern? Då är kanske du vår nya IT-supporttekniker. På vår avdelning Servicedesk letar vi nu efter en ny kollega som vill vara med och ge intern IT-service. Du blir en del av ett härligt gäng om 12 personer med kollegor från Danmark, Finland, Norge och Sverige. Hos oss tar alla eget ansvar samtidigt som vi stöttar och utvecklar varandra. Vi arbetar i en modern miljö som präglas av laganda, prestigelöshet och innovation. Placering av tjänsten är i våra trevliga lokaler i Münchenbryggeriet med utsikt över Stockholm.

Din roll
Som IT-supporttekniker har du dagligen kontakt med kollegor över hela Norden och hjälper dem med att felsöka och lösa IT-relaterade problem. Din roll är bred och du arbetar inom både 1st- och 2nd-line support där du prioriterar de inkommande IT-problemen och administrerar dem i företagets ärendesystem. Vidare löser du ärenden via telefon, mail eller fjärrstyrning. I din roll har du stor möjlighet att utveckla verksamheten genom framtagning av nya rutiner och på så vis proaktivt underlätta vardagen för dina kollegor.

Din profil
Vi tror att du som söker har någon form av IT-utbildning samt erfarenhet av en liknande roll inom Servicedesk. Har du erfarenhet av IT-support från en större organisation ser vi det som mycket meriterande. Då du dagligen har kontakt med kollegor om diverse IT-problem ser vi att du är kommunikativ och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Vidare är du serviceminded, stresstålig och kan återkoppla lösningar på ett pedagogiskt sätt. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser att du har erfarenhet av:
  • Support och felsökning inom Windows, Office och Outlook
  • Microsoft Server & Client
  • Microsoft Configuration Manager
  • Active Directory
  • Mac
Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 11 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Åkesson, tel. 0701-44 99 00.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ludvig Åkesson, 0701- 44 99 00

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TUI Nordic är en del av TUI som är världens största leverantör av integrerade resor. Vi arbetar i 180 länder och har cirka 77 000 anställda som stöder 1 800 resebyråer runt om i Europa, sex flygbolag, mer än
300 egna hotell och resorts och tolv kryssningsfartyg. För mer information:
www.tuigroup.comoch www.tui.se. Från och med den 1 november 2016 går Fritidsresor under det gemensamma namnet TUI, tillsammans med de andra resebolagen i koncernen. Du kan förstås läsa mer om detta på vår hemsida. www.tui.se/tui


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var