IT-Supporttekniker till framtida uppdrag i Stockholm

TNG Group AB · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Önskar du jobb inom service och vill utvecklas tekniskt? Vi söker nu supporttekniker inom 1st line till attraktiva företag i Stockholm.

Vi söker nu nya drivna konsulter som vill arbeta som supporttekniker och/eller onsite tekniker i Stockholm. På TNG IT Digital samarbetar vi med flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som nu söker efter nya medarbetare. I rollen som supporttekniker blir du en del av ett roligt team och får samtidigt jobba med både IT och människor - det bästa av två världar!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång som supporttekniker. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du bland annat arbeta med:
  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Registrera ärenden i ärendehanteringssystem
  • Kontakt med 2nd-line support och tekniska specialister
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som supporttekniker kommer du ge förstklassig support och felavhjälpning på tekniska problem. Du kommer dagligen ha kontakt med användare via telefon och mail och kommer ofta vara användarens första kontakt med IT.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att ge förstklassig service. Du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och gillar problemlösning. För att lyckas i rollen ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat. Tidigare erfarenhet från helpdesk eller IT-support är ett plus.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Matilda Grillhammar, 0702444717

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.