IT-Supporttekniker i Stockholm

TNG Group AB · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Vill du jobba som IT-support i Stockholm? Vi söker nu supporttekniker inom 1st-line till attraktiva företag.

Vi på TNG IT Digital söker nya supporttekniker till 1st-line uppdrag. Vi samarbetar med några av Sveriges attraktivaste IT-bolag vars vill få in nya drivna medarbetare som vill börja jobba i IT-branschen. I rollen som supporttekniker blir du en del av ett roligt team och får samtidigt jobba med både IT och människor - Det bästa av två världar!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång som supporttekniker. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Registrera ärenden i ärendehanteringssystem
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som supporttekniker kommer du ge support och felavhjälpning på tekniska problem. Du kommer dagligen ha kontakt med användare via telefon och mail och kommer ofta vara kundens första kontakt med IT.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och som har tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat jobb. Vi ser gärna att du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support är ett plus. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att pedagogiskt delar med dig av dina kunskaper och gillar problemlösningar.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Matilda Grillhammar, 0702444717

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.