Deltidsjobb som IT-support till spännande bolag!

Framtiden · Data & IT · 30 nov

Om jobbet

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Då har du chansen att jobba som IT-support för ett spännande bolag i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som supporttekniker / servicedeskmedarbetare innebär att du kommer ha en supporterande roll där du får ha möjlighet att ta stort ansvar och ha mycket kontakt med företagets anställda. Tjänsten som IT- support innebär att du tar emot frågor via direktkontakt, telefon och mail från företagets anställda och på bästa sätt hjälper dem till rätt lösning. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Mac och PC samt kunskaper att ge support för surfplattor, smartphones.
  • Support av Mac och PC
  • Support för surfplattor och smartphones
  • Support av datorer och skärmar
  • Installation, felsökning, underhåll
  • Övrig teknisk support som kan förekomma på företaget
Din profil

Krav:
  • Ha goda kunskaper i support av Mac och PC
  • Vara bekant med Indesign
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i Newspilot
  • Erfarenhet från kundtjänst, försäljning eller teknisk support sedan tidigare
Personliga egenskaper:
Som person tar du ditt arbete på stort allvar och förstår vikten av att leverera förstklassig service. Du är pedagogiskt lagd, service minded och drivs av utmaningen att lösa problem och förenkla för kunden. Vår kund erbjuder ett arbete i händelsernas centrum, det är ett utmanande och utvecklande jobb där mycket sker digitalt.

Villkor

Arbetstid: Skift:
05.00- 13.00
08.00-17.00
Helger kan förekomma
Arbetsort: Stockholm
Startdatum: Omgående
Omfattning: Deltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Bolaget är en av Sveriges största nyhets-/nöjestidning. De är en mediakoncern inom bland annat dagstidningar, digitala medier, böcker mm. Företaget har idag en supportgrupp på 15 personer som ger support till 15 000 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.