IT-support till Handelshögskolan!

Academic Work · Data & IT · 6 jan

Om jobbet

Har du teknisk kompetens och intresse för ljud och bild?
Var med och fortsätta forma Handelshögskolans IT-support och ha roligt tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Handelshögskolans räkning en IT-support till IT-avdelningen. På avdelningen för IT kommer du att arbeta tillsammans med två andra kollegor som arbetat länge på avdelningen och tillsammans kommer ni att fortsätta forma IT-supportavdelningen. Avdelningen är i fas att skapa en studio för inspelning av ljud och bild där du även kommer att vara behjälplig till uppbyggnaden och supporten runt detta. På arbetsplatsen finns en familjär stämning tillsammans med mycket teknisk kompetens.

Handelshögskolan i Stockholm arbetar för mångfald och eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter olika bakgrunder och erfarenheter bland sina anställda. Därför välkomnar vi alla sökanden oavsett deras kön, etnicitet, könsidentitet eller könsuttryck, funktionsförmåga, sexuell läggning, ålder, eller religion eller annan trosuppfattning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Handelshögskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Handelshögskolan. Handelshögskolans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du att arbeta med hårdvarusupport av datorer och åtgärder av mindre nätverksfel. Du kommer hjälpa till med hantering runt användarkonton, mobiltelefoni, handhavande av programvaror och stöd till de studenter som agerar PC-support till de andra studenterna.

I rollen kommer du även vara behjälplig i uppstarten av en studio för inspelning av ljud och bild. Då Handelshögskolan arbetar med digital undervisning som exempelvis datoriserade prov, kan det även bli aktuellt att hjälpa till med support runt detta. Hantering runt videokonferens kan också komma att bli aktuellt.

Du kommer till exempel att:
  • Hjälpa till med on- och off-boarding av användarkonton
  • Agera hårdvarusupport och åtgärda mindre nätverksfel
  • Handhava programvarorna Office, Webb, Visma och Agda
Vi söker dig som

Har någon form av teknisk utbildning. Vi ser även att du har någon form av kompetens inom studio och inspelning eller intresse för detta. Det är meriterande om du har erfarenhet pedagogiskt arbete sedan tidigare.

För att lyckas i rollen som IT-support och trivas på arbetsplatsen ser vi att du som person är lyhörd för samarbete i grupp. Du ska besitta förmågan att kunna anpassa dig till olika personlighetstyper och smälta in i arbetsgruppen. Detta gör du genom att du har en god känsla för service kombinerat med nyfikenhet för människor och att hjälpa kollegor. Vi ser att du är initiativtagande med god ansvarskänsla. Slutligen är du en person som, liksom personalen på avdelningen, gillar att ha roligt på jobbet!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Odenplan, i anslutning till Handelshögskolan
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Handelshögskolan i Stockholm är en privatägd högskola i Stockholm, grundad 1909. Omkring 2 000 studenter läser vid högskolans tre 3-åriga ekonomie kandidatprogram, sex 2-åriga ekonomie masterprogram och tre ekonomie doktorsprogram.