IT-SUPPORT MED GODA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER TILL SPÄNNANDE KONCERN!

JobBusters · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker efter en supportkonsult som kommer att arbeta i en bred roll med fokus på att hjälpa kunder med applikationer inom e-handel och produktinformation. Du kommer att vara en del av vår kunds Service Desk och jobba med både användarstöd och teknisk support. I rollen ingår mycket kontakt med kunder och med vår kunds interna second line support. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen och du har möjlighet att i framtiden växa in i rollen som incident manager. Du kommer att få möjlighet att certifiera dig inom vår kunds olika applikationer och får jobba med spännande e-handelsprojekt!

Företagspresentation

Vår kund är ett av flera bolag som ingår i en snabbt växande IT-koncern. Hela koncernen består av ca 600 anställda med kontor i ett 10-tal länder både inom och utanför Europa. Här präglas arbetsmiljön av värderingar som målfokus, samarbete, engagemang och respekt där alla tillsammans strävar efter en lyckad och bra arbetsplats. Vår kund ligger i framkant inom teknisk och strategisk rådgivning och erbjuder sina kunder marknadens bredaste erbjudande inom digital handel. De har många stora välkända kunder i alla typer av branscher. Företaget är ca 20 st anställda med kontor i centrala Stockholm. Nu söker vår kund efter dig som vill vara med och utvecklas i företagets utvecklingsresa!

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning inom IT/systemvetenskap eller annan relevant utbildning
  • Du har goda kunskaper inom nätverkskommunikation
  • Du behärskar Windows Server operativsystem
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av användarsupport inom IT - Det är meriterande om du arbetat med tillämpningar inom e-handel
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv och är duktig på att få saker gjorda. Du arbetar hårt för att nå kundnöjdhet och du är nyfiken samt självgående. Vidare är det viktigt att du har ett tekniskt intresse.

Vad vår kund kan erbjuda

Du kommer få en god introduktion på plats och sedan få chans att lära dig massor! Du får chans att arbeta i spännande projekt i team med god sammanhållning samt vara del av ett ledande företag

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var