IT-student och C# utvecklare till ett framgångsrikt start-up företag

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du student med cirka 1 år kvar på dina studier och vill ha ett meriterande arbete vid sidan av studierna? Vill du arbeta med .Net utveckling inom affärssysterm efter examen? Endeavor är ett framgångsrikt start-up som startade i Göteborg för tre år sedan och nu har expanderat upp till Stockholm. De verkar som en helhetsleverantör av affärssystemslösningar och produkter de jobbar med är bland annat Microsoft Dynamics CRM och Microsoft Dynamics NAV. De är i behov av dig som är socialt framåt, har 0,5-1 år kvar av dina studier och är lika skarp som passionerad i C#. Behovet är långsiktigt och vi söker därför en student som vi kan investera i och som efter sina studier får möjlighet till en heltidstjänst.

Information om uppdraget

Endeavor är ett IT-konsultbolag med stark kultur och fokus på att medarbetaren trivs och mår bra. Företaget har expanderat efter sin framgång i Göteborg och letar nu efter sin nya medarbetare som ska vara med att bygga grunden till Stockholmskontoret. Deras medarbetare har olika bakgrund med skilda erfarenheter men förenas i en passion att anta de dagliga utmaningar och åstadkomma innovativa lösningar för sina kunder, samtidigt som de har riktigt kul medan de gör det.

Academic Work söker för Endeavors räkning en studerande .NET:are.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos Endeavor kommer du att arbeta med utveckling av produktkatalogen, kundanpassningar i implementationsprojekt samt assistera i vidareutvecklingsarbetet. Du kommer dels att arbeta tillsammans med en mer erfaren utvecklare och dels själv beroende på agenda och omfattning. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar i systemet som kan effektivisera kundens verksamhet.

Du kommer till exempel att:
 • Vara delaktig i lösningssituationer genom att bearbeta kunders case/problem
 • Utveckla och testa dessa lösningar
 • Presentera dina lösningar och tillvägagångssätt på uppdrag
För rätt person och under rätt förutsättningar är tanken att uppdraget ska gå över till en heltidsanställning efter avslutade studier.

Vi söker dig som

Studerar sista året på en dataingenjörs- eller systemvetarutbildning eller liknande utbildning inom området och är intresserad av att arbeta i en modern start-up där utvecklingsmöjligheterna är stora. Kunskaper i språket C#/.NET är ett krav och ska utgöra en primär del av utbildningen. Det kommer naturligtvis vara meriterande om du har tidigare erfarenhet av något affärssystem, sälj- eller beslutsstödsystem som:
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Microsoft Dynamics CRM
 • Jeeves
 • QlikView
Som person har du ett genuint intresse och kompetens inom utveckling, gärna JavaScript, HTML eller SQL. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och har som mål att bli en av de bästa i branschen. Det är även viktigt att du är lösningsfokuserad, en lagspelare och har en stark vilja att alltid vilja leverera ditt yttersta då noggrannhet är en central pelare i positionen. På sikt ser Endeavor gärna att du är lyhörd för utveckling för att följa med ut till kundmöten och ta del av diskussionerna vilket ställer ett krav på personlig mognad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Uppdragets uppskattade omfattning: Deltid ca två dagar/vecka studietiden ut, därefter eventuell anställning på heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Endeavor erbjuder en modern och kreativ arbetsmiljö där det är viktigt att varje individ trivs och passar in i gruppen. De tror på att trivsel skapar resultat och därför jobbar de mycket med att ha roligt på jobbet samtidigt som de levererar värde för deras kunder.
Med årtionden av branscherfarenhet och djup produktkunskap erbjuder Endeavor nytänkande, intelligenta och moderna affärslösningar som driver våra kunders affärsresultat. För att de ska kunna leverera innovativa lösningar krävs det att de har partners som ligger i framkant inom sina respektive områden. För sälj- och eftermarknadsprocesser arbetar de med Microsoft Dynamics CRM och för Business Intelligence arbetar de med QlikView