IT-specialist inom automatisering till TUI Nordic

TUI Nordic · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

TUI Nordic ingår i världens största resekoncern och vi arbetar ständigt med utveckling av oss själva och våra produkter. Vi söker nu en IT-specialist med fokus på automatisering av våra miljöer, processer och lösningar inom IT. Hos oss får du en spännande plats för en karriär inom IT Operations och bli en del av vårt team på tolv personer. Vi arbetar tillsammans i en modern miljö där arbetet präglas av samarbete, prestigelöshet och innovation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Placering av tjänsten är i våra trevliga lokaler i Münchenbryggeriet, Stockholm.

Din roll
Som IT-specialist är du ansvarig för hantering och utveckling av vår serverplattform, med fokus på automatiseringslösningar. Du arbetar med implementation av skript som automatiserar arbetsuppgifter som annars utförs manuellt. Du blir också ansvarig för att säkerhetsställa att automatiseringen fungerar och utvecklas i rätt riktning för att möta organisationens behov.

Som IT-specialist har du stor frihet att själv forma dina arbetsuppgifter och arbetssätt för att forma din vardag. Till din hjälp har du tillgång till modern teknik samt ett nära samarbete med andra IT-avdelningar. Då du tillhör företagets servicefunktion innefattar även rollen att hjälpa kollegor och andra avdelningar med olika IT-relaterade uppgifter kopplat till IT Operations leveransansvar.

Din profil
Vi tror att du som söker har någon form av IT-utbildning samt flera års erfarenhet av automatisering i miljöer baserade på Microsoft-lösningar. Då TUI är en internationell organisation ser vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du arbetar nära verksamheten och vi söker dig som är utåtriktad, har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du prestigelös, strukturerad och analytisk.

Vi ser att du har goda kunskaper i:
  • WindowsPowershell
  • Microsoft SMA (Service Management Automation)
  • Windows Server 2012 eller senare
  • Active Directory
  • Microsoft Azure Active Directory
  • Cloud Computing
Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 13 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Åkesson, tel. 0701-44 99 00.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ludvig Åkesson, 0701449900

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TUI Nordic är en del av TUI som är världens största leverantör av integrerade resor. Vi arbetar i 180 länder och har cirka 77 000 anställda som stöder 1 800 resebyråer runt om i Europa, sex flygbolag, mer än 300 egna hotell och resorts och tolv kryssningsfartyg. För mer information:www.tuigroup.com och www.tui.se. Från och med den 1 november 2016 går Fritidsresor under det gemensamma namnet TUI, tillsammans med de andra resebolagen i koncernen. Du kan förstås läsa mer om detta på vår hemsida. www.tui.se/tui


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var