IT-säkerhetstekniker sökes!

Framtiden · Data & IT · 17 nov

Om jobbet

Har du kännedom av programmering eller systemadministration sen innan? Vill du arbeta i team och utveckla din kompetens inom det senaste teknikerna för IT-infrastruktur och utveckling? Sök tjänsten nedan!

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta nära mjukvaruutvecklare i samarbete med andra delar inom IT-världen, du kommer i din roll att arbeta för att automatisera och effektivisera slutproduktprocessen. Under din första tid kommer du bli tilldelad en mentor för att på ett bra sätt komma in i arbetet och bolaget. Bolaget både uppmuntrar och skapar tid för att du ska få testa dina idéer och komma med egna förslag på lösningar. Det är ett plus om du har programmerat men nu vill arbeta mer riktat mot IT-säkerhet tillsammans med 5 andra medarbetare mot driftmiljö inom IT.

Din profil

Du är som person en teamarbetare, flexibel och hjälpsam mot dina kollegor. Du är ute efter att utvecklas ihop med dina kollegor och därför prestigelös och öppen för nya tankar och idéer.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av infomrationssäkerhet eller säkerhetsstandarder (förslagsvis: PCI DSS eller iso 27001)
  • Svenska i tal och skrift
Meriterandekrav:
  • Känna till 1 av följande verktyg: Jenkins eller Teamcity.
  • Känna till 1 av följande automatiseringsverktyg: Chef eller Puppet
  • Kännedom av NoSQL eller Docker
  • Relevant utbildningsbakgrund (systemadministratör)
Villkor

Placering: Centrala Stockholm
Start: Omgående
Urval sker löpande, oberoende annonsdatum
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Kontakt

Ring Clara Forsberg, 0707722459

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Företaget är ett av de ledande spelbolagen i Sverige inom slot- och casinospel. Företagets utvecklingsgrupp sitter i Sverige och merparten av den administrativa personalen på Malta. Företaget ställer höga krav på ständig utveckling och huvuddelen av utvecklarna som arbetar där idag är seniora utvecklare. Här finns alltså chansen för dig som junior utvecklare att få en mentor och ständigt lära dig mer. Företaget har högt i tak för kreativitet och idéer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.