IT-säkerhetsanalytiker till Coresec Systems AB

Om jobbet

Centric söker för Coresec Systems räkning en IT-säkerhetsanalytiker som gillar att gräva ner sig i ett problem och göra en utförlig analys.

Detta är en direktrekrytering som innebär en anställning direkt hos Coresec Systems AB. Tjänsten är placerad i Solna Business Park.
Som IT-säkerhetsanalytiker kommer du arbeta med säkerhetsanalyser för Coresec Systems kunder. Du kommer att få information från ett flertal system som du sedan dels ska manuellt korrelera, men också ta hjälp av automatik för att göra din bedömning.

Du kommer att vara en del i Coresec Systems Security Operations Center där du med flera andra analytiker analyserar data från olika kunder och gör en riskbedömning baserat på den input du har tillgång till. Dagliga uppgifter involverar t.ex. Logganalys och hantering av IDS/IPS-larm.

Arbetstider är i huvudsak normala kontorstider.

Din profil
Du har ett genuint intresse av IT-säkerhet, har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet. Du har goda kunskaper inom följande områden:
 • Sårbarhetsscanning
 • Tekniska analyser
 • Loggning och spårbarhet
 • Applikationssäkerhet
 • Operativsystem som Windows, Linux, Unix, OSXProgrammeringskunskaper är meriterande såsom kunskaper inom forensik och reverse engineering.Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.Ett stort plus i kanten är om du har en eller flera av följande certifieringar:
 • CompTIA Security+
 • CompTIA Linux+
 • CISA
 • CISSP
 • Tripwire Operator
 • Splunk Certified Admin
 • Red Hat Certified System AdministratorSom person är du kommunikativ, öppen och van vid dialog med både kollegor och kunder. För att du ska lyckas krävs att du är initiativrik, målinriktad, flexibel och kan driva frågor självständigt och handlingskraftigt.För att säkerställa en hög kvalitet i Coresec SOC förekommer certifieringskrav på medarbetarna och detta är något du ser som positivt samt motiverande.
Vi kan erbjuda dig
Coresec Systems grundades år 2000 och är nu marknadsledande när det kommer till IT-säkerhet och nätverkslösningar. Företaget finns idag representerade i Sverige och Danmark med huvudkontor i Malmö och har närmare 200 anställda. En stabil arbetsgivare med höga ambitioner och enorm tillväxt.

Tjänsten tillsätts omgående, så vänta inte med att registrera din ansökan.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Semir Jasarevic på tfn: 0734-159356 eller semir.jasarevic@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, säkerhetsanalytiker, security analyst, SOC, security operations center, säkerhetsteknik, nätverk, säkerhet, network, infrastruktur, Coresec, Stockholm, Solna.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?