IT projektledare med intresse för digitalisering

Academic Work · Data & IT · 9 jan

Om jobbet

Vill du aktivt jobba med digitaliseringen av vård och omsorg? Gillar du att leda projekt från start till slut? Vi söker en erfaren projektledare som är redo för nästa steg i karriären och vill testa något nytt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Agilits räkning en projektledare med tidigare erfarenheter av att leda IT projekt.

Det pratas mycket om IT i vården. Stora nationella projekt och ambitiösa mål. Tyvärr går det för långsamt, det kostar för mycket och det skapas alldeles för lite värde. Därför har vi valt att arbeta med små effektiva IT-verktyg, som vi utvecklar tillsammans med våra användare. Verktyg som snabbt och enkelt kan anpassas till behoven, verktyg som förenklar och verkligen medverkar till bättre flyt och effektivare processer. All teknik finns redan, och kostnaderna är små. Det är hög tid att börja jobba på ett smartare och smidigare sätt med IT inom vård och omsorg agilt och nära användarna - Fredrik Thafvelin Grundare av Axess, Enalog och Agilit, senior rådgivare

Agilit är ett produkt- och tjänsteföretag som utvecklar värdeskapande IT-verktyg för vård och omsorg. Missionen är att säkra kvalitet och flytta tid från administration till effektiv vård och omsorg. I takt med att företaget växer letar vi nu efter Agilits nästa kollega. Du kommer jobba tillsammans med fyra kompetenta kollegor samt företagets beställare. Ambition inom utvecklingsteamet är att använda sina kunskaper och erfarenheter tillsammans med moderna tekniker för att skapa morgondagens IT-lösningar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Agilits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Agilit.

Arbetsuppgifter

Hos Agilit sker utvecklingen agilt och som projektledare kommer du leda utvecklingsprojekten mot interna och externa beställare likväl externa partners. I din roll kommer du ha tillgång till prototyper och verktyg för att stödja dig i ditt arbete. Vi uppskattar att du kommer parallellt leda cirka 5st projekt med varierande längd.

Du kommer till exempel att:
 • Självständigt driva projekt från start till slut i nära samarbete med företagets utvecklingsteam
 • Fungera som bollplank mellan beställare och utvecklingsteamet
 • Kommunicera med tekniska och icke tekniska beställare
 • Hantera resurser
Tjänsten passar dig som brinner för att jobba tillsammans med andra men erfaren nog att jobba självständigt. Vi ser att du är lyhörd och drivs av att jobba dynamiskt då det speglar vardagen hos Agilit. Arbetet sker i en avslappnad och prestigelös miljö varav du bör ha ett genuint intresse av att lära dig och dela kunskaper med dina kollegor.

Vi söker dig som
 • Har universitets-/högskoleutbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom IT
 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av systemutveckling
 • Har erfarenhet av kvalitetssystem
 • Har erfarenhet av budgetansvar
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sollentuna
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Daniel Klasson 08 562 67 70
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Agilit kommer från det lilla IT-bolaget Enalog AB som i tio år utvecklat programvara för vård/omsorg, privata företag och offentlig förvaltning. Bolaget har utvecklat funktionalitet inom tre områden. Dels webbokning som ger ökad tillgänglighet och bättre resursutnyttjande, dels webbportaler där verksamheter, funktioner och databaser kan samlas på en översiktlig webbsida. Enalog har också fokuserat på integrationer och att utveckla säker teknik för att hantera personuppgifter och säkerhet när databaser kopplas mot internet.

För att ta vara på all programvara och erfarenhet som bolaget samlat på sig bestämde dåvarande ägare, Nemo-Q AB och Turn Around AS, under hösten 2014 att dela upp bolaget i två delar, ett Enalog AB som fortsätter som utvecklingsbolag för Nemo-Q och ett nytt bolag, Agilit AB, som tar över allt som har med segmentet vård och omsorg att göra, inkluderat den personal som arbetat med detta genom åren. Detta genomfördes vid årsskiftet 2014/2015.