IT-konsult till B2B IT-partner i Stockholm

B2B IT-partner · Data & IT · 14 dec

Om jobbet

Är du skicklig och rådgivande kring moderna IT-lösningar? Vill du ha ett kul jobb som IT-konsult inom Microsoft hos B2B IT-partner i Stockholm?

Hos B2B IT-partner kommer du som IT-konsult trivas! Ditt nya jobb blir i en bred teknisk roll, i nära kunddialog och med varierande utmaningar varje dag. Du kommer hantera migrering, felsökning och installation samt vara rådgörande konsult för kundernas sammantagna plattform.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du ständig teknisk utveckling! Dessutom erbjuds du:
  • En anda av öppenhet, tekniskt driv och lösningsfokus
  • Möjlighet att driva förändringsprojekt
  • Nyrenoverade lokaler i Solna Business Park
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som IT-konsult jobbar du nära kunderna med både stora och mindre tekniska lösningar. Du har en viktig roll i relationen mellan B2B IT-Partner och deras kunder där du utvecklar den vidare.

Du kommer bland annat:
  • driva förändringsprojekt som Microsoft-konsult
  • erbjuda hållbara och säkra lösningar direkt mot kund
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som IT-konsult inom Microsoft jobbar du med olika kundprojekt. Du en del av konsultteamet som jobbar nära support-, infrastruktur- och säljorganisationen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen trivs du bäst i en varierande vardag med stort ansvar.

Du har:
  • en teknisk bredd inom Microsoftmiljö
  • kunskap om Office365, Exchange, Windows server, Active directory, DNS och Backuper
  • stort intresse för lösningar och nya teknologier
För att trivas hos B2B är du en initiativrik person som gillar en konsultativ dialog och att bygga relationer över tid. Det är meriterande om du tidigare har jobbat som konsult och förstår och motiveras av utmaningarna i jobbet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.