IT-konsult sökes till spännande uppdrag

Lernia · Data & IT · 9 dec

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi på Lernia dig som vill arbeta inom IT hos våra kunder! Hos våra kunder kan du få arbeta i varierande branscher med fler olika områden inom IT. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men gemensamt för att du ska lyckas är att du har ett brinnande intresse för IT och alltid ger bästa möjliga service! Låter det här som något för dig? Tveka inte att söka idag!

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult kan du arbeta inom varierande områden inom IT. Du kommer att arbeta med att ge support till användare både via telefon, mail och onsite. Du kommer få arbeta i Windowsmiljö, nätverk, servrar etc. Du kan även få arbeta med;
  • Active Directory
  • Windows 7/10
  • Basic Nätverk (TCIP/IP, DNS, DHCP)
  • Felsökning
  • Ärendehantering
  • Mobila enheter
För att lyckas i rollen krävs det att du är serviceinriktad och kommunikativ där du sätter kunden i fokus. Du kommer få möjlighet att utveckla dina IT-kunskaper under tid och vi har uppdrag inom både 1st-, 2nd- och 3rdlinesupport.

Din bakgrund

Vi söker dig som brinner för IT och för service! Vi ser gärna att du har en IT-utbildning i grunden och har du tidigare arbetat med IT-support så ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ovanstående områden. Ett krav för tjänsten att du behärskar svenska och engelska flytande. Som person är du serviceminded, pedagogisk och metodisk. Du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Du brinner för IT och vill hela tiden lära dig mer och utvecklas inom området!

Tillträdesdag

Enligt överenkommelse

Information

Hos oss på Lernia får du möjlighet att prova på uppdrag hos våra kunder i flera olika branscher. Att vara konsult hos oss fungerar mycket på samma sätt som hos en traditionell arbetsgivare då vi har kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård. Hos oss har du som konsult nära kontakt med din konsultchef genom hela din anställning, vars främsta syfte är att få dig att utvecklas i din yrkesroll och trivas på din arbetsplats.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.