IT-konsult inom övervakningslösningar

Framtiden · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Är du en problemlösare som gillar kundkontak? Som IT-konsult hos vår kund kommer du jobba med programmering, system och integration. En utvecklande roll för dig som är i början av din karriär.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-konsult kommer du mestaladels arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du ska lösa kunderna problem i infrastrukturen. Du kommer att programmera eller scripta i olika program så som exempelvis javascript, php och html5. Du kommer även att ansvara över anpassningar, integration och genomföra uppdateringar. Samt att du kommer arbeta med webbaserade lösningar i Linux miljö och felsöka, presentera lösning och sedan automatisera åtgärden.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
 • Införande av nya lösningar
 • Utveckling, anpassning och förädling av befintliga system
 • Integration mot kringliggande system
 • Utveckling av presentationsgränssnitt och rapporter
 • Agera kompetensstöd till kundernas driftorganisationer
 • Genomföra uppgraderingar och migreringar
Din profil

Krav:
 • Relevant utbildning, exempelvis inom systemvetenskap
 • Grundläggande programmeringskunskaper i javascript, PHP och htlm5
 • Grundläggande kunskaper i Unix/Linux samt databaser
 • Körkort B
 • Svensk medborgarskap
Meriterande:
- Erfarenhet av att ha jobba med övervakningssystem

Personliga egenskaper:
För att passa in i rollen som IT-konsult krävs det att du är social och utåtriktad eftersom du ofta kommer i kontakt med företagets kunder. Du kommer få ansvar över egna projekt därför är det viktigt att du är ansvarstagande och driven.

Villkor

Omfattning: Heltid, 8-17
Ort: Stockholm
Start: Omgående
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Företaget är ett specialistföretag som skräddarsyr övervakningsprogram åt stora företag och myndigheter i Sverige och Norge. Det kan vara övervakning av temperatur, hissar och rulltrappor likväl som traditionell monitorering av applikationer, servrar och nätverk. Företaget mäter funktion och hälsa i kunders IT-infrastruktur och ser till att plattformen fungerar och mår bra. På kontoret i Stockholm är de idag 10 anställda och på kontoret i Östersund sitter det ytterligare 5 anställda. Vår kund har som mål att fortsätta växa.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.