IPT analytiker till kvalitetskontrollavdelningen på Cepheid

Om jobbet

Är du intresserad av molekylärdiagnostik och vill bidra med att rädda livet på fler människor? Gillar du laborativt arbete och vill få chansen att jobba inom industri? Är du som person analytisk och gillar att jobba både självständigt och i grupp är detta tjänsten för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cepheids räkning en analytiker till deras In Process Testing avdelning för att stärka upp teamet som idag består av 7 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cepheids önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cepheid. Cepheids intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ITP analytiker kommer du ingå i en grupp där ni tillsammans kontrollerar att tillverkningen av en produkt uppnår fastställda krav. Arbetet sker till stor del i laboratorium där du ska planera, syna och utföra funktionskontroll av företagets produkter som är under pågående tillverkning. Funktionskontroll innebär vägning, provtilltillsättning samt analys med metoden PCR. Om du hittar några fel rapporterar du de till tillverkningsgruppen som sedan analyserar resultaten och sedan släpper produkten till kund i nästa skede.

Arbetstiderna är förlagda enligt tvåskift där man jobbar dag klockan 07:00-15:25 varannan vecka och kväll klockan 15:00-22:25, med undantag fredagar då kvällspasset slutar 20:25.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom biomedicinsk analys på ett internationellt företag som hela tiden strävar framåt. Du drivs av att jobba för att bidra till att rädda människors liv då Cepheids tester används dagligen världen över. Du ska trivas med rutinmässigt arbete i laboratoriemiljö och utför dina uppgifter med god kvalité.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad universitetsutbildning som biomedicinsk analytiker, inom molekylärbiologi alternativt annat relevant område
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då det är företagets koncernspråk
  • Är van att arbeta i MS Office
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av realtids-PCR och liknande arbetsuppgifter
  • Har tidigare erfarenhet av ISO/GMP-styrda kvalitetssystem
Som person är du ansvarsfull, metodisk och noggrann. Du ska även trivas med att jobba på egen hand eftersom en stor del av arbetet kommer utföras självständigt i laboratorium. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ då arbetet kräver omfattande informationsutbyte inom gruppen och mellan avdelningarna.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt.
  • Omfattning: Heltid, tvåskift. 07:00-15:25 eller 15:00-22:55.
  • Placering: Solna, Stockholm.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se] (mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagenskrav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i Västvärlden som i länder med begränsade resurser.
Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Cepheidkoncernen, är beläget i Solna och har ett hundratal anställda inom framför allt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.