IPT Analyst sökes till Cepheid i Solna!

Om jobbet

Är du noggrann, kommunikativ, tycker om att arbeta i en fartfylld miljö och har ett intresse för laborativt arbete? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Adecco Life Science söker nu en In-Process Testing (IPT) Analyst till vår kund Cepheid, i Solna. Uppdraget är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och pågå i ett år. Arbetet är förlagt till två skift (dag-/kvällsskift) där arbetstiderna är varannan vecka mån-fre kl.07.00-15.25 samt varannan vecka mån-tors kl.15.00-22.55 och fredag kl.15.00-20.25.

Arenan
Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser.

Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien; sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Cepheidkoncernen, är beläget i Solna och har ca 200 anställda inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.

Rollen
In Process Testing ingår i avdelningen Quality Control och är en grupp som under gående produktion kontrollerar att tillverkad produkt uppnår fastställda krav enligt GMP/ISO. IPT bemannar kvalitetstestningen dygnet runt, i dagsläget har de behov av en person som kan arbeta dag-/kvällsskift. Trivs du med laborativt arbete i en fartfylld miljö och samtidigt klarar av att utföra rutinarbete med högsta kvalitet så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen.

I arbetsuppgifterna ingår syning och funktionskontroll av tillverkad produkt samt noggrann dokumentation. Vid funna fel sker viss felsökning och återkoppling till produktionsavdelningen samt utredningsgruppen. Därför är det viktigt att du är kommunikativ som person och vågar ta beslut vid behov. Det är även viktigt att du är stresstålig då arbetet ibland kan innebära snabba förändringar. Förutsatt att alla krav är uppfyllda frisläpps sedan produkten efter avslutad tillverkning.

Vem trivs här?
Du som har en naturvetenskaplig högskolebakgrund inom Biomedicin, Molekylärbiologi, BMA eller liknande.

Tidigare erfarenhet inom processindustrin/läkemedelsindustrin är starkt meriterande men är ej ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av GMP/ISO-styrda kvalitetssystem samt realtids-PCR.

Som person bör du vara positiv, ansvarsfull, metodisk och noggrann. I rollen som IPT Analyst ska du även kunna vara självständig och ha god samarbetsförmåga, då IPT är en viktig funktion i processen behöver man ha en bra kommunikation med andra enheter som t.ex. produktion eller servicetekniker men även med andra kollegor på IPT.

Då instruktioner förekommer på både svenska och engelska är det av yttersta vikt att du behärskar båda språken i tal och skrift. Vi ser också att du har goda kunskaper i MS Office paketet.

Vad erbjuder vi?
Adecco Life Science är ett specialiserat affärsområde inom Adecco som enbart arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom Life Science sektorn. Vår expertis finns inom alla områden av Life Science som t.ex. FoU, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar, och Marknad & Försäljning för att nämna några. Våra kunder finns inom hela Läkemedels-, MedTech-, och BioTech- industrin runt om i Sverige. Vi förmedlar bl.a. forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare och läkemedelskonsulenter. Som världens största rekryterings- och bemanningsföretag är vår viktigaste tillgång våra kvalificerade medarbetare. Hos oss kommer du som konsult att uppskattas för din specifika kompetens inom Life Science.

Adecco Life Science kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag och till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden! För din trygghet omfattas du självklart av kollektivavtal och även av försäkringar och företagshälsovård. Vi vill också att du ska må bra och ger dig bl.a. friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska få möjlighet att dela dina erfarenheter med våra andra konsulter ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Är du intresserad?
Tveka inte med din ansökan! Då uppdragen ska tillsättas så snart som möjligt sker rekrytering löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10. Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail men har du frågor rörande tjänsten kontakta Heidi Pettersson, heidi.pettersson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.