iOS-utvecklare till ledande mediakoncern

Framtiden · Data & IT · 27 okt

Om jobbet

Älskar du apputveckling och vill jobba på en av Sveriges ledande mediabolag har du nu chansen! Vår kund är på jakt efter en vass iOS-utvecklare. Är det du? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som apputvecklare hos vår kund kommer du att vara en central del i utvecklingen mot mobila enheter. Du är ständigt uppdaterad på det senaste inom iOS-utveckling och sprider denna kunskap i gruppen som består av skickliga utvecklare inom flera områden. Du blir en viktig pelare i utvecklingsorganisationen. Du är involverad i hela kedjan, från idé till lansering. Ni jobbar agilt i gruppen.

Din profil

Ditt hjärta klappar givetvis för apputveckling och du tycker det är kul att hela tiden få jobba i framkant med nya tekniker. Du har tidigare byggt appar och lanserat minst en app i App store.

Krav:
  • Objective-C, Swift och X-code
  • erfarenhet från att ha byggt appar
  • publicerat app i App Store
  • använt location services inom iOS-ramverk
  • koll på objektorienterad design
  • koll på application-to-API-kommunikation
Meriterande:
  • GIT
  • Cocoa design patterns
  • nätverk och asynkron programmering
Villkor

Start: omgående
Ort: centrala Stockholm
Lön: individuell lönesättning

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Jenny Holmberg, 0735236858

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande mediaföretag med inriktning mot studenter. Företaget är en del av en stor koncern och har ca 20 medarbetare. Mer information lämnas vid en eventuell intervju. Som anställd erbjuds du en karriär i ett kul bolag med duktiga kollegor.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.