iOS-utvecklare till centralt företag i Stockholm

Framtiden · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Brinner du för apputveckling där du har möjlighet att påverka och vara en del av ett spännande företag? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som app-utvecklare hos vår kund kommer du vara en viktig del av iOS-utvecklingen. Du kommer att utveckla apparna, uppdatera nya versioner och vara involverad i förbättringspunkter. I rollen kommer du vara en del av ett team och du har en stor möjlighet att påverka och vara kreativ i dina uppgifter. Du kommer jobba med både stora och små projekt, Det är viktigt att du är ständigt uppdaterad och har ett stort intresse för iOS-utveckling.

Din profil

Krav:
  • Swift och Objective C
  • C++
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att app-utveckling inom iOS
  • GIT
  • Cocoa design patterns
  • Java och HTML
Som person har du ett genuint intresse för utveckling och passion för att koda. Du har en förmåga att se lösningar och är kreativ. Det är viktigt att du är prestigelös och ödmjuk eftersom du framför allt jobbar i team men även individuellt.

Villkor

Start: januari 2017
Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges största sajter både via webb och mobilt. Företaget är en del av en stor koncern och på kontoret sitter ca 50 medarbetare. De sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Som anställd hos kund erbjuds en karriär på ett spännande bolag och avdelningen är en start-up med nära samarbete för att förbättra och komma på nya idéer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.