IOS-utvecklare med erfarenhet av databaskopplingar till Chorus!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Nu söker vi dig som har goda kunskaper i Swift och har utvecklat en eller flera appar till iOS. På Chorus erbjuds du en föränderlig miljö med projekt och unika IT-lösningar utifrån användarnas behov. Tillsammans med seniora kollegor får du en god plattform för en långsiktighet och personlig utveckling. Är detta något för dig? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Chorus räkning en iOS-utvecklare som vill vara med och skapa innovativa, användarvänliga samt unika lösningar inom Healthcare och E-hälsa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Chorus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Chorus. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Chorus är bland de främsta när det kommer till IT-lösningar inom svensk vård och E-hälsa. De fokuserar på smarta och effektiva lösningar inom Healthcare och driver flera utvecklingsprojekt parallellt, där du kommer bli en viktig resurs i deras team bestående av 15 personer placerade i både Göteborg och Stockholm. På Chorus erbjuds du en plattform för personlig utveckling i nära samarbete med seniora kollegor och möjlighet till att arbeta med de senaste teknikerna. Genom nära arbete med seniora kollegor och projektgrupper runt om i Sverige skapar ni värde för användare över hela landet. Som utvecklare på Chorus gör du skillnad och din passion för kvalitet är det som driver dig framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Ta ansvar för IOS-plattformens genom utveckling i Swift
 • Arbeta användarnära och skapa unika lösningar utifrån kundens behov
 • Utveckla databaskopplingar mot externa system
Vi söker dig som
 • Har goda dokumenterade kunskaper i Apples utvecklingsmiljöer med fokus på Swift
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
 • Har dokumenterade kunskap av apputveckling som innehåller databaskopplingar mot externa system
Det är meriterande om du
 • Har relevant utbildning inom området
 • Har intresse för UX
 • Har erfarenhet av Health-, Research eller Carekit
Eftersom att du på Chorus arbetar du med flera projekt parallellt i en föränderlig miljö tror vi att du som person är flexibel, självgående och nyfiken. Vidare är teamwork ett starkt nyckelord till att lyckas på företaget och vi ser även att du besitter ett intresse för kvalitet då du arbetar användarnära för att skapa bästa möjliga lösning för kund.

Övrig information
 • Start: Omgående/ med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, mån-fre 08-17
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Chorus är ett företag som levererar effektiva lösningar som skapar direkt och mätbar nytta för stora användargrupper. De brinner för att digitalisera deras kunders verksamheter, men tar också hand om den dagliga supporten och förvaltningen. De ser till att allt fungerar - på alla nivåer, varje dag.