iOS developer till Hitta.se

Hitta.se · Data & IT · 19 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Hitta.se pushar som ingen annan svensk aktör för att ligga i teknikens framkant. Hitta.se har höga ambitioner med sin mobila närvaro och satsar stort på sina appar. Vi har kommit en bra bit på väg, men mycket arbete återstår. Och det är här du kommer in- vi behöver dig som brinner för mobilutveckling.

Du kommer att vara en nyckelperson på hitta.se och kommer själv kunna utforma din roll och realisera dina egna idéer och lösningar. Du kommer att spela en stor roll i vårt lilla utvecklingsteam. Vi rör oss väldigt snabbt och jobbar nära beställare och användare. Miljön här är utvecklande och dynamisk, vägen från idé till färdig produkt är mycket kort.

Erfarenhet, utbildning och person

Du har ett brinnande intresse för iOS och håller du dig ständigt uppdaterad. Du har mycket goda Swift kunskapar. Apparna har redan idag hög trafik och andelen användare växer för varje dag. De utvecklar i Swift för iOS. Du vet hur man kommunicerar med webbtjänster och har erfarenhet av att använda tredjepartsbibliotek.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som älskar att komma med idéer och att prova nya tekniker. Du liksom vi trivs att vara där det händer! Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och enkel att ha att göra med. Du har förmåga att strukturera upp ditt arbete och ta initiativ till att förbättra och höja kvalitén i teamet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hitta.se med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "apply job-knappen". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Dario Villamán på 08-120 50 412. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Darío Villamán, 08-120 50 412

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Hitta.se är nättjänsten för de som enkelt och snabbt vill hitta företag, personer och platser. Hitta.se ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB och ingår i Nordens största mediehus, Schibsted Media Group, med varumärken såsom Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket och Prisjakt. Med över 3,7 miljoner unika besökare i veckan, är hitta.se den självklara platsen för Svenska företag att annonsera på.