Intresseanmälan - Montageledare/HSE-samordnare/Delprojektledare

Om jobbet

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe.

Anta utmaningen med oss!

Snart behöver vi bli ännu fler. Söker du utmanande arbetsuppgifter och ett arbete i trivsam arbetsmiljö på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter då är Midroc Project Management rätt företag för dig. Just nu söker vi montageledare, HSE/KMA-samordnare och delprojektledare som vill vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vår teknikenhet i Stockholmsregionen.

Vem söker vi?

Midroc är ett stort företag med familjekänsla där vardagen präglas av korta beslutsvägar, samarbete, engagemang och glädje. För att trivas hos oss bör du ha teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och tror att du som söker till oss är en driven, positiv, lyhörd, ansvarsfull och självgående lagspelare.

Vi arbetar idag tillsammans med ett flertal kunder inom oljeindustrin, energi, kärnkraft och läkemedelsindustrin men vi har även kunder inom fastighets- och byggsidan. Våra uppdrag är varierande och vi arbetar med alla typer av uppdrag inom installationsledning, HSE-samordning, projektledning samt rör/mek-konstruktion.

Har du erfarenhet från något av ovanstående områden och vill anta nya spännande utmaningar med oss så tveka inte att skicka in en ansökan.

Övrigt

Placeringsort är Stockholm men Midroc jobbar med kunder i hela Stockholmsregionen. Resor kommer att förekomma, både längre och kortare perioder.

B-körkort är ett krav

Vi erbjuder dig:

Midroc är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. I karriärföretagens senaste ranking kom Midroc på plats 8 och bäst av alla industriföretag.
  • Spännande uppdrag; Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt.
  • Trevliga kollegor; Vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget.
  • Möjlighet till personlig utveckling och karriär; Kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Midroc Business School; en egen skola där våra medarbetare kan utveckla sin personlighet och sin yrkesroll. Just nu är fokus på ledar- och projektledarprogram.
  • Ett utvecklat program för att på bästa sätt välkomna nyanställda och sätta dem in i projekten.
  • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor med generösa pensionsavtal och försäkringar.
Vill du också bli en av oss? Välkommen med din ansökan - vi lovar att utmana dig!

Together to get there!

Sista ansökningsdag: 2016-10-23

Vi försöker utvärdera ansökningarna löpande så tveka inte att höra av dig eller skicka in din ansökan snarast.

I denna rekrytering har vi gjort våra medieval och är nöjda med dem. Vi ber vänligen men bestämt att rekryteringsfirmor, annonseringsfirmor och liknande respekterar detta.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3300 medarbetare och under 2015 omsatte vi 5,8 miljarder kronor.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Civilingenjör
Energi & Miljö
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var